Çılgın Orman: Ormana Giriş Sınavı

Burdasın çılgın ormanda! Çılgın Orman'da Pali (Parlak) bir kuş kafesinde mahsur kalmış ve düşünceli, arkadaşları ona takılmaktadır. Öncelikle ayağına bağlı olan ipten kurtulmaya çalışacak, kurtulunca hız bir şekilde kafesi terk edip gökyüzüne ulaşarak gökyüzünün tadını çıkaracaktır. (Pali Ormana Giriş Sınavına Hazırlanıyor!)

Çılgın Orman Çizgi Film Hikayeleri

Kafesten kurtulan Pali'yi dışarda bir çok tehlikeler beklemektedir. Kedilerden yardım isteyen Pali bir anda korkarak kaçar ve Çılgın Orman Ormana Giriş Sınavı macerası başlar. Parkta ceviz kırmaya çalışan bir karga ile tanışan Pali büyük bir tehlike atlatıyor. Karga Pali'nin hayatını kurtarıyor ve arkadaşlık başlıyor. Ormana gelen Pali'yi ormanda yaşayan diğer canlılar tarafından sevgi ile karşılanıyor.

Pali küçük ve çok güzel bir kuştur. Ve ormanın kralından ormanda kalmak için kralın yanına giden Pali yavru aslandan ormanda kalmayı istese de ormanın kralı bir sincaptır. Buna çok gülen Pali diğer kuşların ve canlıların keskin bakışları arasında çok mahcup olmuştur. Kral Pali'nin orman kurallarını bilmediği için onu ormana kabul eder ve OGS'ye hazırlanmasını ister. Pali "OGS nedir?" diye sorduğunda Ormana Giriş Sınavı olduğunu öğrenir.

Bir Çılgın Orman Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli çizgi film hikayelerinden birini daha okumuyorsunuz: