Pırdino On Üçüncü Bölüm Hikayesi

Pırdino On Üçüncü Bölüm Hikayesi

Bu gerçek bir dinazor nasıl olur gerçekten sandıktan mı çıktı? Aslın da yumurtadan çıktı, yumurtada sandıktan. Peki buna siz mi bakıyorsunuz?

Evde bakmak zor olmuyor mu? Yarın bir gün büyüyecek biliyorum annemler de öğrenecek yoksa bilmiyorlar mı? Tarık annem bizi çağırıyor. Sadık amca bu bizim sırrımız olarak kalsın anladım çocuklar. Sanırım Pırdino durumu çözdü. Patron dinazoru kaybettik galiba sus senide kaybederim yoksa. Evladım buraya gelmezse sizi kutuplara gönderirim ne olur geri getir dinazoru işte buradasınız.

Patron bize hiç iyi bakmıyorlar yaklaşma Pırdino Sansar bir şeyler yap. Neler oluyor çocuklar nereye kayboldunuz Sadık amca bize çok nadide bir parça gösterdi. Sen nadide kelimesini nereden biliyorsun? Sadık amcam öğretti daha bilmediğimiz çok şey var. Buraya sık sık gelelim mi? Anne Sadık amcanın işlerine mani olmayacaksanız neden olmasın. Görüşürüz Sadık amca... Akşam araştırma yapmam lazım bize gel babam seni akşam götürür.

Çocuklar ben ekmek alayım siz eve girin. Yapma şunları Pırdino yap yap çok güzel oynuyorlar. Eee siz neler yaptınız anlatacaklarımıza inanamayacaksınız. Neler oldu. Antikacı Sadık amcanın yıldız ağacı var bir baktık Pırdino orda oturuyor. Birden kayboldu hazinenin ne olduğunu porsuk araştırma yapacağız haydi odamıza. Dinazor taşı da işe yaramadı patron ateşimizi ölçelim bak bakalım 36 diyor patron çok üşüyorum, dinazor taşı parlıyor bu arada Pırdino nerede aşağıda unuttuk.

Annem evde evet yemek hazır çocukları çağırayım, burada yok aşağı inmiş olmalı çocuklar yemek hazır hadi pirdino nerdesin burada neyse uyusun sonra alırız. Patron bu normal mi harika patron iyi misin?