Pırdino On Dördüncü Bölüm Hikayesi

Pırdino On Dördüncü Bölüm Hikayesi

Patron nasılsın iyi misin? Patron kime gülüyorsun sana gülü yorum, çok komiksin gülmesene patron Gülmesene patron kendine gel. Agu, agu ne yapacağız şimdi ne yapacağız Her geçen gün şişmanlıyor, ama çok tatlı değil mi?

Onu yatağına götür Porsuk. Herkes yerine ah keşke uçağım olsa da yıldızlara uçsam. Uçağının olması için zengin olmak gerekiyor. Hazineyi bulunca zengin olacağız. Tarık hazine aramayacağız unutmayın. Daha hazinenin ne olduğunu bile bilmiyoruz. Bu yüzden macera yok.

Biraz da yıldızlar hakkın da konuşalım kim söyleyecek, galiba Tarık, derslerine çalışan herkes bir şeyler bilir anlat o zaman Burç um? Samanyolu nedir? Güzel bir şarkıdır. Uzaydaki anlamını sordum. Çok mu komik ben senin yerine olsam vakit kaybetmeden ders çalışmaya başlardım. Sanki sis, biliyor musun? Samanyolunun ne olduğunu. İçinde güneş sisteminin bulunduğu galaksiye Samanyolu denir. Burç daha senin çok çalışman lazım. Bu alet nasıl çalışıyor Pırdino yapma evladım babanın dikkatini dağıtıyorsun evet çok güzel kanatların var. Şimdi olmaz git sansar amcanla oyna.

Gelsene sansar Tarık araştırmak yok dedi. Bu işler bize göre değil. Hep bu merakın yüzünden başına acayip şeyler geliyor. Hazine ile ilgili karar verdin mi? Biraz araştıralım Tarık ne dersin. Önce antikacıya gidelim tamam. Pırdino kaçmış Pırdino neredesin? Demek salatalıkları sen yedin. Kaç Porsuk kaç Pırdin onun yediği otları bizim yediğimizi sanıyor. Burası çok karanlık porsuk burası çok kötü kokuyor, neredesin şaşkın. Patron bil bakalım neler öğrendim, patron hazine varmış sen nereden öğrendin.