Rafadan Tayfa: Ufo Nöbeti

Rafadan Tayfa Çizgi Film Hikayeleri

Rafadan Tayfa: Ufo Nöbeti; Akın, Mert ve Hayri radyodan dinledikleri bir haber üzerine, günlerdir panik havası yaratan uçan nesnelerle ilgili haberlerin asılsız olduğunu duysalar da onlar hayal kurmaya devam etmektedirler.

Mert ile Hayri ufo olup olmadığı hakkında tartışırken Kamil elinde bir gazete ile koşarak gelir. Gazetede yayımlanan habere göre ufo resmine büyük ödül verilecek. Bu haber üzerine Hayri katılmaları için Mert'i ikna etmeye çalışır.

Ödülü almak için akşamları ufo nöbeti tutmaya başlayan Rafadan Tayfa ufo'nun resmini çekmeye çalışırlar. Hayri ve Kamil fotoğraf makinesi için bir birleriyle didişirler. Bu didişmenin sonunda Mert çok kızar, çünkü iki poz boşa gitmiştir. Geriye iki poz kalmıştır. Hayri ile Kamil didişirken kazara çekmiş oldukları resimlerin birinde ufoya benzeyen bir şekil görürler ve bu kez de Hayri ve Kamil resme bakmak için didişirken bir anda rüzgar resmi havaya savurur ve resim uçar gider. Bu duruma çok kızan Mert üzüntülü olsa da Akın pes etmemek için Mert'i ikna eder. Mert bunun üzerine evden battaniye getirilmesi ister, çünkü ufo nöbeti tutacaklar.

Üşümemek için çay içen Rafadan Tayfa Hayri'nin doymak bilmeyen göbeği yine acıkır. Uzaylıların yemeklerini düşünen Hayri Kamil ile didişmekten de geri kalmamakta. Akın kıvrak zekasını kullanarak ufonun reminin çekildiği anda hiç bir ışık görülmediğini söyler yani flaş patladığında belirgin olduğunu düşünür. Mert iki pozlarının olduğunu söylese de Akın fotoğraf makinesi ile karanlık havaya doğru bir resim çeker ve önceki resimde yakaladıkları görüntü ortaya çıkar.

Mert fotoğrafı eline alıp baktığında görüntünün nerede olduğunu görür. Akın, Kamil ve Hayri büyük ödülü kazandıklarını düşünerek oynamaya başlarlar. Fakat bu fotoğrafta bir tuhaflık vardır. Mert ufonun nerede olduğunu gösterir ve bu kez de uzaylı istilasına uğradıklarını düşünürler ve korkarak saklanırlar.

Ufo tamda Rüstem abilerin terasında duruyordu. Kamil uzaylıların insan donduran silahlarının olduğunu söyler. Mert son pozu da kullanmak için ufoya yakın bir yerden resim çekmek için Rüstem abilere gider. Ufoyu gören Rafadan Tayfa korkmaya başlar ve bir anda Rüstem abi gelir. Bu saat burada ne yapıyorsunuz diye sorduğunda hiç ses çıkmaz. Rüstem abi terastaki güvercinleri korumak amacıyla koyduğu şemsiyenin düşmemesi için şemsiyeyi almaya geldiğini söyler ve Rafadan Tayfa'nın görmüş olduğu ufo Rüstem abinin güvercinlerini koruyan şemsiyedir.

Birkaç Rafadan Tayfa Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli Rafadan Tayfa hikayelerinden birini daha okumuyorsunuz: