Rafadan Tayfa: Bir İki Üç TIP!

Rafadan Tayfa: Bir İki Üç TIP!, Rafadan Tayfa bu bölümde taklit ve dans oyunları ile eğlenceye kapılırlar. Kamil'in muhteşem elektro dansı ile başlayan bu macera dolu eğlence Hayri'nin tavuk taklitleri ile devam eder. Akın'ın ses ve durgun hali gözlerden kaçmaz Tayfa Grubunun dikkatini çeker Kamil ve Hayri merak bu suskunluğu merak eder.

Rafadan Tayfa Çizgi Film Hikayeleri

Mert bu şekilde sessiz kalması ve akşama kadar hiç konuşmaması durumunda annesi Akın'a fırın sütlaç yapacağını söylemiş. Hayri bu durum karşısında kayıtsız kalamazdı ve heyecanla "Gerçekten Mi?" der. Hayri ben de konuşmazsam bu ödüle dahil olabilir miyim? diye düşünür. Kamil sessiz kalamayacağını söyler ve zıtlaşma başlar. Bu tartışma esnasında bir oyun oynama karar verirler ve oyunu kaybeden oyunu kazananın bir hafta çantasını okul gidiş-gelişinde taşıyacak. Mert, Kamil ve Hayri ortada dururlar ve oyunun kurallarını konuşurlar. Kamil ne zaman başlayacağız der demez Hayri bir iki üç tıp diyerek oyunu başlatır. Kamil hemen mi der ve Mert Kamil'e susmasını söylediği anda Hayri yaşasın... diyerek bağırır.

İkiniz de konuştunuz, ben kazandım diyerek bağırmaya devam eder. Fakat oyunda Akın'ın olduğunu unutan Hayri oyunu kaybetmiş olur. Bu oyunun sayılmayacağını söyleyen Hayri tekrardan oynamayı söyler ve Kamil ile Mert kabul eder. Akın buna itiraz etmeye çalışsa da konuşmadığı için arkadaşlarını ikna edemez. Herkes hazırız dediğinde Hayri yine bir iki üç tıp diyerek oyunu başlatır ve herkes susar. Bu sırada Hale ve Sevim gelir. Selam verir ve ne yaptıklarını sorarlar. Cevap alamayınca bu durumu merak ederler. Bir bilmece sormak isteyen Hale bilmeceyi sorsa da cevap alamaz. Oyun yerine Rüstem ağabey gelir. Selam veren Rüstem ağabey ne yaptıklarını sorar ve cevap alamaz. Bir bilmece soracağını ve bilene de köfte arası ekmek vereceğini söyleyen Rüstem ağabey bilmeceyi sorar. Tavuk ayda kaç yumurta yumurtlar? cevabı bilen Rafadan Grubu konuşamadıkları için vücut diliyle cevaplamak isteseler de Rüstem ağabey anlamaz ve oyun yerinden ayrılır.

Yerde misketleri gören Rafadan Tayfa misketlere basarak yere düşerler. Canları yanan Hayri, Kamil ve Mert konuşmaya başlarlar, yine Akın hiç konuşmaz ve ben kazandım diye eğlenir. Konuştuğu için Akın'ın sütlaç ödülünü kaybettiğini söyleseler de Akın çok mutludur. Çünkü bu hafta okulda yapılacak bir etkinlik için evde bulunan elli cilt ansiklopediyi taşımaktan kurtulmuştur.

Birkaç Rafadan Tayfa Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli Rafadan Tayfa hikayelerinden birini daha okumuyorsunuz: