Barbie: Parıltı Tükendi

Barbie: Parıltı Tükendi

Barbie: Parıltı Tükendi Birinci Bölüm Hikayesi

Rüya evde ve Malibu'da hiç parıltı kalmadığında Barbie ve kız kardeşleri paniğe kapılır.

Skipper ve Barbie sabah saçlarını taradıktan sonra saçlarına parıltı sıkmak isterler. Fakat parıltı bitmiştir. Televizyonu açtıklarında haberlerde tüm kentte parıltının bittiğini duyarlar. Hemen paniğe kapılırlar. Parıltı kıtlığından dolayı Barbie depresyona girer. Tabi ona yine Ken yardim eder. Ken laboratuvarda suni parıltı yapar fakat basarili olamaz. Barbie ve Skipper nereden parıltı bulabileceklerini düşünürken Chelsea elinde bir kutu parıltı ile gelir. Heyecanla onu kovalamaya başlarlar.

Barbie: Parıltı Tükendi İkinci Bölüm Hikayesi

Malibu'daki parıltı sıkıntısının ortasında, Barbie ve arkadaşları son parıltı parçasını bulmak için birbirleriyle yarışırlar.

Barbie, Chelsea'nin odasına gelip son kalan parıltıyı kendisine vermesini ister. Fakat Chelsea bunu kabul etmez. Daha sonra Skipper şansını dener fakat o da basarili olamaz. Bu sırada Rakel, Barbie'nin evindeki son parıltıyı alabilmek için plan yapar. Rayn'i iple yukarıya tırmanması için ikna eder. Fakat Rayn başaramaz ve aşağı düşer. Barbie ve kardeşleri son kutuyu Chelsea'den almak için uğraşırken Ken matkapla bahçeyi deler ve parıltı kuyusu bulur.