Harika Kanatlar: Aile Zamanı

Harika Kanatlar Çizgi Film Hikayeleri

Tüm Harika Kanatlar ödül töreni için toplanmışlardı. Büyük Albert en meşgul kanat ödülünü açıklar. Ödülü Jet kazanmıştır. Ödülünü almaya giderken Cimbo onu anons eder. Jet o kadar meşgulum ki ödülümü bile alamıyorum der. Cimbo'nun yanına gidip bugün nereye teslimat yapacağım diye sorar. Cimbo Güney Kore'de Hey-Me adında bir kızın siparişi olduğunu söyler ve Güney Kore hakkında bilgiler verir. Yola çıkmak için sabırsızlanan Jet hazırlıklarını yapar ve uçuşa geçer. Hey-Me evde babası ile birlikte vakit geçirmektedir. Babası posta dağıtım işiyle uğraştığı için evden çıkar. Akşama restorantta görüşürüz der. Jet Küney Kore'nin başkenti Seul semalarında gökdelenleri seyrederek ilerler. Hey-Me'ni yaşadığı evi görünce robot adama dönüşür. Kapıyı çalıp teslimatınız var der. Hey-Me heyecanla kapıyı açıp onu içeri davet eder. Jet ona kutusunu teslim eder.

Kutudan bir planlama cetveli çıkar. Hey-Me Güney Kore'de çocukların günlük işlerini planlama cetveline bakarak yaptıklarını anlatır. Hey-Me'nin cetvelinde şekil birleştirme, bale, tekvando ve ip atlama vardır. Jet'i de davet edip birlikte etkinliklere giderler. İlk önce şekil birleştirme dersine katılırlar. Jet şekil birleştirmede pek başarılı olamaz. Zaman dolduğunda bale sınıfına giderler. Bale dersinde havada atlama hareketini öğrenirler. Jet biraz fazla zıplayınca kafası tavanı delip sıkışır.Daha sonra tekvando dersine giderler. tekvando hareketleri yaparken Jet dengesini kaybeder ve yere düşer. Son olarak ip atlama dersine katılırlar Jet burada da başarılı olamaz. Tüm dersler bittiğinde anne ve babası ile yemek yiyecekleri restorana giderler. Annesi içeride yalnız beklemektedir. Babası arayıp yapması gereken teslimatları bitiremediğini yemeğe yetişemeyeceğini söyler.

Hey-Me'nin buna üzüldüğünü gören Jet teslimatları kendisinin yapabileceğini babasının yemeğe yetişebileceğini söyler. Babasının bulunduğu yere hızlıca uçar. Hey-Me'nin babasına teslimatları onun yerine yapacağını söyler. Babası bunu yapsa bile yemeğe yetişemeyeceğini, restorantın çok uzakta olduğunu söyler. Jet buna bir çare bulmak için harika kanatları çağırma zamanının geldiğini söyler. Babası harika kanatlarda kim diye sorunca, ne zaman ihtiyaç duysam hemen yardıma gelen muhteşem uçak arkadaşlarım der. Cimbo'yu arayıp durumu anlatır. Cimbo Bu duruma en uygun uçağın helikopter Dizzy olduğunu düşünüp onu gönderir. Dizzy Jet'in yanına gelip kurtarma halatları ile Hey-Me'nin babasının motorunu tutup onu kısa yoldan onu restoranta götürür. Hey-Me babasını görünce çok sevinir. Dizzy'i de davet edip masaya otururlar. Daha yemeğe başlamadan Jet'de teslimatları bitirip gelir. Güney Kore'nin en meşhur yemeklerinden olan Kimçi'nin tadına bakıp çok beğenirler. Eve gitme zamanı geldiğinde Hey-Me ve ailesine hoşçakal deyip hava üssüne dönerler.

Birkaç Harika Kanatlar Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiniz mi? Hikaye koleksiyonumuzdaki Harika Kanatlar'ın tüm hikayelerini okuyabilirsiniz.