Harika Kanatlar: Denge Gösterisi

Harika Kanatlar

Harika Kanatlar: Denge Gösterisi, o sabah Donnie yaptığı füzeyi arkadaşları Jett ve Dizzy'e gösterirken hava kontrolden Cimbo Jett'i çağırır. Jett heyecanla bu sabah nereye gideceğim diye sorar. Cimbo Rusya'nın başkenti olan Moskova'da yaşayan Yuri'nin siparişi olduğunu, Yuri'nin bir sirkte çalıştığını söyler. Bunu duyan Jett iyice heyecanlanır. Tüm hazırlıklarını tamamlayıp Moskova'ya doğru yola çıkar. Moskova semalarında uçarken Kızıl Meydanı ve Kremlin sarayını görür ve çok mutlu olur. Biraz ileride Yuri'nin çalıştığı sirk çadırını görüp robot adama dönüşür.

Bu sırada Yuri akşamki gösteri için son hazırlıklarını yapmaktadır. Dedesi hazırlıkları kontrol edip, ailenin geri kalanı olan sirk çalışanlarının yolda olduğunu, birazdan geleceklerini söyler. Jett kapıyı çalıp teslimatınız var der. Yuri heyecanla kapıyı açar Jett'i dedesi Vilademir ile tanıştırıp paketini açar. Yuri bir tek tekerlekli bisiklet sipariş etmiştir. Onu bu akşamki gösteride kullanacaktır. Bu sırada dedesinin telefonu çalar. Arayan annesidir. Yolun kar yüzünden kapandığını ve mahsur kaldıklarını, bu gidişle gösteriye yetişemeyeceklerini söyler. Yuri bunu duyunca çok endişelenir. Jett yolda kalan trene yardıma gideceğini söyler. Jett trenin yanına geldiğinde rayların üzerine çığ düşmüş olduğunu görür. Trendekilere endişelenmemeleri gerektiğini şimdi yolu açacağını söyler. Jet hızını kullanarak kendi etrafında dönüp karın içinden geçerek yolu açar. Tren jett'in açtığı yoldan geçip yoluna devam ederken başka bir sorunla karşılaşırlar. Az ileride köprü yıkılmıştır. Karşıya geçmelerinin imkanı yoktur.

Trendekiler kara kara düşünürken Jett harika kanatları çağırmanın zamanının geldiğini söyler. Trendekiler harika kanatlarda kim diye sorunca, Jett ne zaman ihtiyaç duysam hemen yardıma gelen muhteşem uçak arkadaşlarım der ve Cimbo'yu arar. Cimbo'ya olan biteni anlatır. O da bu iş için en uygun uçağın Donnie olduğunu düşünüp onu yollar. Jett'in yanına gelen Donnie üstün yeteneklerini kullanıp hemen bir köprü inşaa eder. Tren güven içinde köprüden geçip yoluna devam eder. Jett, Donnie ve tren sirke geldiğinde Yuri ve dedesi gösteriyi başlatmışlardır. Hemen trendekiler hazırlanıp gösteriye dahil olurlar. Yuri tek tekerlekli bisikletiyle harika bir gösteri yapar. Gecenin sonunda Jett ve Donnie izledikleri muhteşem gösterinin mutluluğuyla Yuri ve ailesiyle vedalaşıp hava üssüne dönerler.

Birkaç Harika Kanatlar Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiniz mi? Hikaye koleksiyonumuzdaki Harika Kanatlar'ın tüm hikayelerini okuyabilirsiniz.