Maşa ile Koca Ayı: Piyano Dersi

Maşa ile Koca Ayı: Piyano Dersi, Koca Ayı ormanda mantar poplarken kocaman bir piyano bulur. Piyanoyu omuzlayan Koca Ayı çok mutlu bir şekilde evine doğru koşmaya başlar.

Maşa ile Koca Ayı Çizgi Film Hikayeleri

Evine getirdiği piyanoyu önce tamir eder ve akort ederek çok mutlu bir şekilde piyanoyu çalmaya başlar. Çok mutlu bir şekilde eğlenirken o da ne? Maşa'yı bir anda karşısında görür. Koca Ayı başına nasıl bir dert aldığını anlasa da iş işten geçmişti.

Bu müzik aletinden uzak kalmak istemeyen Maşa dünyaca ünlü bir piyanist olmak ister ve Koca Ayı'dan kendisine piyano çalmasını öğretmesini ister. Maşa, bunca zaman piyano çalmadan nasıl yaşamışım ben der. Öğrenci kıyafetlerini giyip piyanonun başına geçer.

Koca Ayı Maşa'nın önüne bir nota kitabı koyar. Ancak Maşa'nın sürekli aynı notaları çalmaktan uykusu gelir. Maşa nota kitabına ihtiyacı olmadığını söyler ve rastgele çalmaya başlar.

Maşa ile Koca Ayı Çizgi Film Hikayeleri

Piyano tuşlarının nasıl kullandığını parmaklarını takip ederek öğretmeye çalışan Koca Ayı, Maşa'nın minik parmakları ile çok kötü bir piyano sesi çıkarmasından rahatsız olur ve bu duruma çok kızar. Bu durumu bir çözüme kavuşturmak isteyen Koca Ayı, Maşa'dan her iki elinin işaret parmakları ile çalmasını ister. Bu kez oldu! Maşa piyanoyu tıpkı bir profesyonel gibi çalmaya ve hayal kurmaya başlar. Mutlu bir şekilde piyanoyu çalan Maşa'yı izleyen Koca Ayı da çok mutlu olur.

Maşa ile Koca Ayı Çizgi Film Hikayeleri

Maşa piyanı çalmayı o kadar iyi öğrenir ki Koca Ayı bile şaşkınlık içerisinde onu izler. Orkestra şefi gibi yönetip tam bir organizasyon ritminde piyano çalmayı öğrenen Maşa notaları takip etmediği için Koca ayı onu sert bir şekilde uyarır.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: