Harika Kanatlar: Pasta Tarifi

Harika Kanatlar Hikayeleri

Harika Kanatlar: Pasta Tarifi, Roy büyük konteynırların üzerine çıkmış beklemektedir. Jet orada ne yapıyorsun diye sorunca Roy görürsün şimdi der. Dizzy'i çağırıp beni buradan kurtarabilir misin? der. Dizzy kurtarma yatağını açıp Roy'u kurtarır. Jet şu Roy uçmak için yapmayacağı şey yoktur diye düşünüp güler. Bu sırada hava kontrol kulesinden Cimbo onu anons eder. Jet kuleye gidip bugün yolculuk nereye diye sorar. Cimbo Fransa Paris'te yaşayan Martin adında bir kızın siparişi olduğunu söyler. Fransa'nın tatlılarının meşhur olduğundan bahseder. Ağzı sulanan Jet hemen yola çıkar. Fransa semalarında uçarken Eifel kulesini görüp çok beğenir. Az ileride Martin'in babasının pastanesini görüp robot adama dönüşür. Bu sırada Martin pastanede küçük kekler hazırlamaktadır.

Babası yaptıklarını çok beğenince bu akşam Eifel kulesinde verilecek bir davet için hazırladığı pastayı kızının süslemesini ister. Martin çok sevinir siparişim gelsin hemen işe başlarım der. Bu sırada kapı çalar ve Jet gelir.Benim adım Jet her zaman tam vaktinde der. Birlikte içeriye girerler. Küçük kız kutusunu açar. İçinden bir pasta süsleme takımı çıkar. Martin bir an önce pastayı süslemeye başlar. Jet eğlenceli bir işe benziyor bende yardım edebilir miyim? der. Böylece birlikte pastayı güzelce süslerler. Martin süsleme makinasını biraz daha açayım der. Bir anda makinenin ucundan çok fazla krema çıkar. Alet kontrolden çıkar. Jet ve Martin onu durdurmak isterken pastanın üzerine düşerler. Bu sırada babası içeriye gelir. Pastanın ezildiğini görünce olamaz der. Martin babasından özür diler. Babası önemi yok arkadaşımı arayıp elinde büyük boy pasta var mı? diye sorabilirim der. Telefonundan arkadaşını arar. Arkadaşı büyük bir pastasının olduğunu fakat üzerinin süslenmediğini söyler.

Martin'in babası önemi yok süslemesini biz yaparız der. Jet hemen gidip pastayı oradan alıp getirir. Martin hemen süslemeye başlamak ister. Fakat babası buna vakitlerinin olmadığını, bu işi dağıtım aracının içinde yapabileceğini söyler. Pastayı ve süsleme malzemelerini alıp dışarıya çıkarlar. Fakat büyük bir sorun vardır. Trafik tamamen sıkışmıştır. Martin bu kadar kısa zamanda Eifel kulesine nasıl gideceğiz diye düşünürken, Jet harika kanatları çağırmanın zamanı geldi der. Martin harika kanatlarda kim diye sorar. Jet ne zaman ihtiyaç duysam hemen yardıma gelen muhteşem uçak arkadaşlarım der ve kuleyi arar. Cimbo'ya durumu anlatır. Cimbo bu iş için ey uygun uçağın kurtarma helikopteri Dizzy olduğunu düşünüp onu gönderir.

Dizzy bir an önce arkadaşının yanına gelip işe koyulur. Kurtarma yatağını açar. Jet pastayı yatağıniçine koyar. Martin ve babası da süslemesini yapmak için yanına otururlar. Gökyüzünde uçarken bir taraftan da süslemeyi yaparlar. Eifel kulesine vardıklarında onu üst katlardaki restauranta indirirler. Martin ve babası pastayı tüm davetlilere ikram ederler. Jet ve Dizzy'de pastadan yerler. Martin ve babası harika kanatlara teşekkür ederler. Jet ve Dizzy harika kanatlar, işimiz teslimat der ve hava üssüne geri dönerler.

Birkaç Harika Kanatlar Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiniz mi? Hikaye koleksiyonumuzdaki Harika Kanatlar'ın tüm hikayelerini okuyabilirsiniz.