Harika Kanatlar: Titrek Bacaklar

Harika Kanatlar Çizgi Film Hikayeleri

Harika Kanatlar: Titrek Bacaklar, Hava alanı trafiğinde Roy kocaman bir piyanoyu taşımaktadır. Fakat trafiğin sıklaştığı yerde yerinden kımıldamadan beklemeye başlar. Onu gören Jet ve Büyük Albert yanına gelip neden gitmediğini sorarlar. Roy üzerindeki büyük piyanoyu düşürüp kırmaktan korkmaktadır. Bu yüzden hareket edemez. Büyük Albert böyle durumlarda, ben bu işi başarabilirim demelisin diye öğüt verir. Bu sırada hava kontrolden Cimbo Jet'i anons eder. Jet merakla hava kontrol kulesine gider. Merhaba Cimbo beni bugün nereye gönderiyorsun diye sorar. Cimbo Kanada'da yaşayan Druw adında bir çocuğun siparişi olduğunu söyler. Kanada dünyanın en büyük ülkelerinden biridir. En çok sevilen sporlardan biri de buz hokeyidir. jet gitmek için sabırsızlanır. Hazırlıklarını tamamlayıp Kanada'ya doğru yola çıkar. Kanada semalarında uçarken muhteşem manzarayı izler. En sonunda Druw'un evini görüp robot adama dönüşür.

Bu sırada Druw kıyafetlerini giymiş buz hokeyi sahasına gitmeden önce sipariş ettiği patenlerini beklemektedir. Kapı çalar ve Jet gelir. Merhaba ben Jet her zaman tam vaktinde der. Druw onu içeriye davet edip kutusunu açar. Yeni patenlerini çok beğenip hemen giyer. Annesine Jet'le birlikte buz hokeyi maçına gideceklerini söyler. Buz sahaya gelip Druw kaymaya başlar. Jet onun buz üzerindeki hareketlerinden çok etkilenir. Bir buz temizleme makinesi Jet'in yanına gelip Druw'un çok iyi kaydığını, gelecekte çok iyi bir buz hokeyi oyuncusu olabileceğini söyler. Fakat Druw'un bir sorunu vardır. İnsanlar onu hokey oynarken seyredince heyecanlanıp dizleri titriyordur.Takım koçu bile onun yalnızken bu kadar iyi oynayabildiğini bilmiyordur.Bu sırada Druw'un koçu sahaya gelir Jet onu usulca yanına çağırır. Saklanıp onu izlemesini söyler. Koç Jet'in arkasına saklanıp izlemeye başlar. Onun bu kadar iyi oynadığına inanamaz. Ortaya çıkıp umarım bu günkü maçta bu kadar iyi oynarsın der. Druw bunu duyunca heyecandan dizleri titrer. Sonunda maç saati gelir, seyirciler trübünlerde yerlerini alırlar. Druw bu kadar insanın gözü üzerindeyken bir türlü kayamaz. Koç mola ister. Jet Druw'un yanına gidip "yapabilirsin dese de Druw oynamak ister. Bunun üzerine Jet harika kanatları çağırmanın zamanı geldi" der.

Druw harika kanatlar da kim diye sorunca, Jet ne zaman ihtiyaç duysam hemen yardıma gelen muhteşem uçak arkadaşlarım der ve Cimbo'yu arar. Durumu ona anlatır. Cimbo bu iş için en uygun uçağın Büyük Albert olduğunu düşünüp onu gönderir. Jet ve Druw molada beklerken Büyük Albert yanlarına gelir. Druw'a yaklaşıp, ne oldu çocuğum sorunun ne diye sorar. Druw bütün bakışlar üzerimdeyken bir türlü kayıp oyunumu oynayamıyorum, hep bacaklarım titriyor der. Bunun üzerine Büyük Albert geçmiş zaman çantasını çıkarıp dağcı şapkasını takar. Druw' a söylediklerimi tekrar et der. Yüksek sesle bu işi başarabilirim diye bağırır. Druw söylediklerini tekrar eder fakat yine de korkmaktadır. Büyük Albert genelde bu işe yarardı diye düşünür. Daha sonra şapkasında bulunan rozeti Druw'a verip, ben ne zaman birşeylerden korksam bu rozet bana cesaret verir der. Druw buna çok sevinir rozeti elinde sıkıca tutarak bu işi başarabilirim der ve oyuna döner. Maçın sonuna kadar harika bir oyun sergiler ve takımına maçı kazandırır. Maç sonunda cesareti yeniden yerine geldiği için çok mutludur. Jet ve Büyük Albert'a teşekkür eder. Harika kanatlar bir işi daha başarmanın verdiği mutlulukla hava kontrol üssüne dönerler.

Birkaç Harika Kanatlar Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiniz mi? Hikaye koleksiyonumuzdaki Harika Kanatlar'ın tüm hikayelerini okuyabilirsiniz.