Keloğlan Masalları: Alışveriş Merkezi

Keloğlan Masalları

Keloğlan Masalları: Alışveriş Merkezi, Keloğlan ve arkadaşlarının yolu bir alışveriş merkezine düşer. Etrafı seyrederken bir kız çocuğu onları görüp kovalamaya başlar. Keloğlan ve arkadaşları kaçarken bir oyuncak mağazasına girerler. Rafların arasında saklanırken kız çocuğu onları aramaya devam eder. Kaçarken Sivri bir oyuncak dinazor görür. Onu gerçek zannedip korkup kaçarlar. Bir rafın üzerine çıkıp hareketsiz dururlar. Kız yanlarından geçerken onları oyuncak zanneder. Biraz ilerleyince geri dönüp gelir. Onlara doğru eğilip buldum sizi der. Keloğlan ve arkadaşları yeniden kaçmaya başlarlar.

Kız onları kovalarken başka bir çocukla çarpışır. O çocukta Keloğlanları görünce o da kovalamaya başlar. Keloğlan ve arkadaşları yerde duran bir oyuncak arabaya binip kaçarlar. Alışveriş merkezinin içinde manevralar yaparak kaçarlar. Çocuk onların peşini bir türlü bırakmaz. Keloğlan arabayı o kadar hızlı sürer ki Kara bir anda arabadan düşer. Çocuk Kara'yı yakalayıp oyuncakçı dükkanına döner. Keloğlan arabayla dönüp peşinden gider. Dükkanın içindeki misket torbasının ipini açıp yerlere serperler. Çocuk misketlere basınca bir anda yere düşer. Serbest kalan Kara yeniden arabaya biner ve oradan ayrılırlar. Biraz ileride ağlayan küçük kızı görüp dururlar. Yanına gidip neden ağladığını sorarlar. Kız benden neden kaçtınız oysa ben sizi çok seviyorum der. Çocuklar bizi nereden tanıyorsun diye sorunca kız sizi herkes tanıyor, televizyonda çizgi filminizi izliyoruz der. Çantasının üzerinde onların resmi vardır, onu da gösterir.

Üzgün olan kız annemi kaybettim bir türlü bulamıyorum der. Keloğlan onun annesini bulmalıyız der. Bu sırada danışmadan kayıp bir cüzdanla ilgili anons duyunca Keloğlan küçük kızı da danışmaya götürüp annesini anons ettirebiliriz diye düşünür. Kızın çantasının içine girip danışmayı ararlar. Oraya ulaşınca çantadan inerler. Kız gidip annesini kaybettiğini adının İpek olduğunu söyler. Danışmadan onu anons ederler. Kızın annesi gelinceye kadar orada beklerler. Annesi gelince kıza el sallayıp giderler.

Benzer Birkaç Keloğlan Masalları Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Keloğlan Masalları" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: