Harika Kanatlar: Prensesin Yavru Köpekleri

Harika Kanatlar

Harika Kanatlar: Prensesin Köpekçikleri, Jet ve Gerome gökyüzünde yarış yaparken Cimbo'nun anonsu ile yarışı yarıda bırakmak zorunda kalırlar. Çünkü Jet'in gitme vakti gelmiştir. Jet merakla hava kontrol kulesine gidip nereye teslimat yapacağını sorar. Cimbo İngiltere'de yaşayan Prenses Merybell'in siparişi olduğunu söyler. İngiltere'ye gideceğini öğrenen Jet çok mutlu olur. Cimbo Prensesin kırsalda bir şatoda yaşadığını söyleyince Jet'in heyecanı daha da artar. Hemen hazırlıklarını tamamlayıp yola çıkar.

Prenses Merybell şatosunda vereceği çay davetinin hazırlıklarını tamamlamış hem davetlileri, hem de siparişini beklemektedir. Dadısı son kez çay davetinin kurallarını anlatır. Bu sırada Jet İngiltere semalarında uçarken Merybell'in yaşadığı şatoyu görüp robot adama dönüşür. Şatoya yaklaşıp kapıyı açar. Gösterişli kapı yavaşça açılır, arkasından bütün zerafeti ile Prenses Merybell çıkar. Onu bahçeye davet edip kutusunu açar. İçinden çok süslü köpek tasmaları çıkar. Merybell onları köpekleri için sipariş etmiştir. Merybell Jet'e etrafı gezdirmek için uzaklaştığında köpekler kafeslerinden kaçıp davet masasını dağıtırlar. Durumu fark eden Jet ve Merybell engel olmak için geldiklerinde köpeklerin hepsi bahçeye dağılır. Prenses onları yakalamaları gerektiğini söyler. İkisi birlikte bahçede köpekleri kovalamaya başlarlar fakat nafile bir türlü yakalayamazlar. Bahçe kapısının arkasında kendileri izleyen iki çocuktan yardım isterler. Dört koldan bahçeye dağılıp köpekleri ararlar. Bir türlü köpekleri yakalayıp bir araya getiremezler. Jet en sonunda bu iş böyle olmayacak harika kanatları çağırma zamanı geldi der.

Prenses ve çocuklar harika kanatlar da kim diye sorunca Jet ne zaman ihtiyaç duysam hemen yardıma gelen muhteşem uçak arkadaşlarım der ve kuleyi arar. Durumu anlatınca Cimbo bu iş için en uygun uçağın Gerome olduğunu düşünüp onu gönderir. Gerome hemen havalanıp Jet'in yanına doğru yola çıkar. Prenses üzgün bir şekilde yardım beklerken Gerome gökyüzünde görünür. Gerome Jet'e yukarıdan köpekleri takip etmesini söyler. Kendiside bahçedeki çalılardan yapılmış labirentte köpeklerin izini sürer. Bu şekilde köpekleri bir araya getirirler. En son labirent çıkışında Merybell ve çocuklar köpekleri karşılayıp yakalarlar. Herşey yoluna girdiğinde prensesin davetlileri gelip çay daveti başlar. Prenses çaya Jet, Gerome ve kendisine yardım eden iki çocuğu da davet eder. Davetin sonunda köpeklerinin tasmalarını takıp arkadaşlarına takdim eder. Gitme vakti geldiğinde Jet ve Gerome Prenses ve çocuklara hoşçakal deyip hava üssüne geri dönerler.

Birkaç Harika Kanatlar Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiniz mi? Hikaye koleksiyonumuzdaki Harika Kanatlar'ın tüm hikayelerini okuyabilirsiniz.