Harika Kanatlar: Uçan Renkler

Harika Kanatlar Çizgi Film Hikayeleri

Harika Kanatlar: Uçan Renkler, Jet arkadaşları Gerome ve Dizzy ile birlikte saklanbaç oynarken hava kontrolden Cimbo teslimat için onu anons eder. Jet arkadaşlarına hoşçakal deyip kuleye gider. Cimbo'ya bugun nereye sipariş götüreceğini sorar. Cimbo Hindistan'da yaşayan Neina adında bir çocuğun siparişi olduğunu söyler. Hindistan hakkında bazı bilgiler verip acele etmesini söyler. Jet hazırlıklarını tamamlayıp yola çıkar. Neina bir dans okulunda akşamki gösteri için arkadaşları ve hocası ile hazırlık yapmaktadır. Bir taraftan da sipariş ettiği rengarenk dans kostümlerini dört gözle beklemektedir. Jet Hindistan üzerinde uçarken bu rengarenk ülkeye hayran kalır. Neine'nın bulunduğu dans okulunu bulup robot adama dönüşür. Kapıyı çalıp teslimatınız var diye seslenir.

Neina ve arkadaşları kapıyı açıp Jet'i içeriye davet ederler. Neina kutusunu açtığında bir anda şok olur çünkü rengarenk kostümler yerine hepsi beyaz renkte gelmiştir. Jet hava alanında bir karışıklık olmuş olmalı diye düşünür. İsterlerse gidip düzeltebileceğini söyler. Neina'nın dans hocası buna gerek olmadığını kostümleri kendilerin renklendirebileceklerini söyler. Bunun üzerine hepsi birlikte baharat pazarına boya malzemeleri almaya giderler. Farklı renklerde bir sürü kumaş boyası alıp kıyafetlerini boyarlar. Daha sonra kuruması için ipe asarlar. Bir anda öyle bir rüzgar eser ki bütün kıyafetler uçup gider. Çocuklar çok üzülüp ne yapacağız şimdi diye düşünürken, Jet ben hallederim deyip peşlerinden uçar. Bir süre sonra elinde kıyafetler ile geri döner fakat Neina'nın rengarenk kıyafeti düşüp kaybolmuştur. Jet yeniden havalanıp yukarıdan kıyafete bakınır fakat kalabalığın içinde onu bir türlü göremez. Harika kanatları çağırmanın zamanının geldiğini söyler. Çocuklar hep bir ağızdan harika kanatlar da kim diye sorunca, Jet ne zaman ihtiyaç duysam hemen yardıma gelen muhteşem uçak arkadaşlarım diye cevap verir. Kuleyi arayıp durumu Cimbo'ya anlatır. Cimbo bu duruma en uygun uçağın Gerome olduğunu düşünüp onu gönderir.

Gerome çocukların yanına gelip vakit kaybetmeden kıyafeti aramak için Jet'le birlikte havalanırlar. İki koldan şehrin her yerini ararlar. Bir süre sonra Gerome arama gözlüğü sayesinde kıyafetin yerini saptar. Jet hızlıca gidip Gerome'nin gösterdiği yerden kıyafeti alıp Neina'ya getirir. Çocuklar vakit kaybetmeden dans kostümlerini giyip Jet ve Gerome ile birlikte sokakta dans etmeye başlarlar. Çevredeki insanlarda onlara katılıp hep birlikte dans edip eğlenirler. Gitme zamanı geldiğinde Jet ve Gerome yeni arkadaşlarına hoşçakal deyip hava üssüne geri dönerler.

Birkaç Harika Kanatlar Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiniz mi? Hikaye koleksiyonumuzdaki Harika Kanatlar'ın tüm hikayelerini okuyabilirsiniz.