Maşa ile Koca Ayı: Afiyet Olsun

Maşa ile Koca Ayı: Afiyet Olsun bölümünde Koca Ayı'nın uzaktan bir akrabası olan Panda Koca Ayı'yı bir kez daha ziyaret eder. Koca Ayı ve Panda mantı yapmaya başlarlar. Maşa ortaya çıkar ve kelebeklerin katılımıyla kendi pişirme yöntemi bir aşçılık ustalığına dönüşür!

Maşa ile Koca Ayı Çizgi Film Hikayeleri

Koca Ayı arkadaşı Panda ile evinde Çin mantısı yapmaktadır. Hamuru yoğurup açarlar. İçine kıyma koyup mantı hazırlamaya devam ederken sevimli kız Maşa ormanda elinde küçük bir ağ ile tırtıl avına çıkmıştır. Küçük tırtılı takip ederek Koca Ayının evine kadar gelir. Masanın üzerindeki mantılara basarak tırtılı kovalar. En sonunda yakalayıp Koca Ayının verdiği kavanoza koyar. Daha sonra dikkatini hamurlar çeker. Hamurla oynamak ister fakat Panda buna müsaade etmez. Maşa bütün sevimliliği ile tekrar rica eder. Panda ellerini yıkaması şartı ile kendilere yardım etmesine izin verir. Maşa ellerini yıkayıp masanın başına geçer. Koca Ayı ona nasıl yapılması gerektiğini gösterir fakat Maşa hep kafasına göre farklı şekiller yapar.

Koca Ayı kızıp eline hamur açması için bir merdane verir. Fakat Maşa merdane ile hamurları açmak yerine üzerlerine vurarak şekillendirir. Bunu yaparken çok eğlenmektedir. Panda ve Koca Ayı çubuklar yardımıyla hamurların içerisine kıyma koyup kapatırlar. Denemesi için Maşa'nın da eline çubukları verirler. Maşa çubuklarla mantı yapmayı bir türlü beceremez. Kıymaları her tarafa dağıtır. Koca Ayı buna bir çözüm bulup Maşa'nın eline bir kaşık verir. Maşa kaşık ile küçük hamur parçasının üzerine kocaman bir parça kıyma koyar. Etrafını hamurlarla kaplayıp devasa bir mantı yapar. Panda Ve Koca Ayı kızmaya başlamıştır. Her seferinde Maşa'ya nasıl yapılacağını gösterirler ama Maşa hep bildiğini yapar. Onun yaptığı mantılar hep yamuk yumuk olmuştur.

Panda hepsini birlikte pişirmeye başlar. Bu sırada Maşa kavanozdaki tırtılın olmadığını görüp her yerde onu aramaya başlar. Tırtıl bir tencerenin içerisine girip kelebeğe dönüşmüştür. Maşa kapağı açtığında içinden bir sürü kelebek uçar. Maşa keyifle bahçede kelebek kovalarken, Panda ve Koca Ayı afiyetle mantı yerler.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: