Maşa ile Koca Ayı: Aile Bir Arada

Maşa ile Koca Ayı: Aile Bir Arada, günlerden bir gün, soğuk bir kış günü çocuk penguen Koca Ayı'yı ziyarete gelir. Koca Ayı kendisini ziyarete gelen penguen misafirini çeşitli etkinliklerle eğlendirmeye çalışır. Fakat penguen yaşıtı olan Maşa ile oyun oynayarak zaman geçirir. Ne kadar uğraşsa da Koca Ayı penguenin dikkatini çekemekte başarısız olur. Bu durum Koca Ayı'yı çok üzer. Durumu fark eden Maşa'nın aklına bunu çözecek bir fikir gelir.

Maşa ile Koca Ayı Çizgi Film Hikayeleri

Maşa karlar üzerine kızağıyla kayarken bir anda düşüp kara saplanır. Tekrar ayağa kalkıp kızağına binecekken gök yüzünde bir uçak görüp kızağı ile takip etmeye başlar. Koca Ayı karlar yüzünden kapanmış olan kapısının önünü bir güzel temizler. Uçakla yanına gelen penguen rahat iniş yapsın diye karların üzerine kırmızı çizgiler çizer.

Koca Ayının misafiri penguen iniş yapar ayıyla birlikte içeriye girerler. Peşlerinden de Maşa gelir. Evin içinde Maşa ve penguen koşturup oynarlar. Koca Ayı kafası üşümesin diye küçük penguene bir bere hediye eder. Penguen bu bereyi beğenmeyince Maşa kendi kafasındakini ona verir. Dışarıya çıkıp birlikte kızakla kayarken Koca Ayı da onları seyreder. Bir süre sonra penguen kızağı sürmeye başlar. Maşa'da arkasına oturur. Kızağın üstünde akrobasi hareketleri yaparken birden düşüp kara saplanırlar. Koca Ayı korkup onları kurtarmaya gider. Fakat buna gerek kalmaz çünkü iki afacan kendileri düştükleri yerden çıkmayı başarırlar. İki kafadar kızakta kayıp eğlenirken Koca Ayı çaresiz onları evinin penceresinden seyredip durur. Bir ara iki afacan içeriye girer Koca Ayı kendisi için geldiler zannedip kollarını açar fakat içeriden buz hokeyi sopalarını alıp çıkarlar. Dışarıda buz hokeyi oynamaya başlarlar. Koca Ayı çok üzülmüştür. Aklına onlara sofra hazırlamak gelir. Çok güzel kurabiyeler, içecekler hazırlayıp masayı donatır. Maşa ve pengueni içeriye çağırır. İki kafadar içeriye gelip hızlıca yemeklerini yerler. Koca Ayı fotoğraf makinesini almak için arkasını döndüğünde bir bakar ki masada hiç bir şey kalmamıştır. Afacanlar tekrar dışarı çıkmak üzereyken Koca Ayı ikisini de yakalar. Maşa'ya televizyon açıp eline kumandayı verir. Penguenin'de resmini çekmek için duvarın önüne diker. Tam resmini çekecekken Maşa pengueni de alıp yanına oturtur. Koca Ayı sinirlenip ikisini de duvarın önüne dikip resimlerini çeker. Çekmesiyle birlikte çocuklar yeniden dışarıya kaçar. Koca Ayı üzgün bir şekilde albümüne bakarken Maşa onun bu halini görür ve bir şarkı söyler.

Maşa ile Koca Ayı: Aile Bir Arada Şarkısı

  • Aileler çocukları korur ve kollar,
  • Ama büyüyünce gelir zaman,
  • Kanatlanır uçar, yuvadan gider,
  • Evden uçup gider kuş gibi,
  • Hayatın zorlu yolları seni götürse de,
  • Uzaklara gitsen de çok uzağa,
  • Geri dönünce bildiğin yere,
  • Sıcak evin seni bekliyor.

Maşa ve penguen kendilerini affettirmek için Koca Ayıyı da oyunlarına davet ederler. Hep birlikte kar topu oynayıp kardan ev yaparlar. Koca Ayının keyfi yerine gelmiştir. Günün sonunda üçü bir koltuğa oturup resim çektirirler. Penguen başına Koca Ayının hediye ettiği bereyi takar. Maşa'nın beresini de Koca Ayıya takarlar.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: