Maşa ile Koca Ayı: Bu İş Böyle Yapılır

Maşa ile Koca Ayı: Bu İş Böyle Yapılır, Koca Ayı'nın çok sevdiği bir bayan ayının kalbini kazanması için Maşa'nın aklına muhteşem bir fikir gelir ve Koca Ayı'ya bu konuda yardım etmeye karar verir. Bunu başarmak için, Maşa rock grubunu hazırlar ve harika bir müzik yapar. Kurtlar piyano, tavşan davul ve Maşa gitarla rock müziği çalmaya başlar. Ormanda yaşayanların daha önce hiç görmediği bir şey!

Maşa ile Koca Ayı Çizgi Film Hikayeleri

Koca Ayı evinin önünde bahçesini sularken oradan geçmekte olan dişi ayıyı görür. Hemen içeriye gidip gitarını getirir. Çalmaya başlayınca dişi ayı önce mest olup dinler daha sonra arkasını dönüp gider. Koca Ayı üzgün bir şekilde arkasından baka kalır. onun üzgün olduğunu gören Maşa peşinden içeriye gelir. Koca Ayı üzüntüsünden ne bulsa yemeye başlar. Gidişatın iyi olmadığını gören Maşa kolları sıvar. Gitarın bozuk olduğunu düşünen Maşa kilerden alet edevat getirir. Bu sırada Koca Ayı koltuğun üzerinde duran gitarın üzerine oturup kırar. Maşa gitarı alıp işe koyulur.

Maşa ile Koca Ayı Çizgi Film Hikayeleri

Koca Ayı koltukta oturup ha bire bir şeyler yerken Maşa seri bir şekilde çalışıp işini bitirir. Eski gitarı yep yeni bir elektro gitara çevirip, kendisine de bir kıyafet diker. Koca Ayının karşısına çıkıp bu iş böyle yapılır der. Gitarı çalmaya başlayınca Koca Ayı onu kapının önüne koyar. Maşa ormana gidip gitar çalmaya devam eder. Gitarından öyle tiz bir ses çıkıyordur ki ormandaki bütün hayvanlar onu kovalarlar. En sonunda ormanda bulduğu bir kameraya kendini kaydedip onu heyecanla Koca Ayıya getirip izletir. Ormandaki diğer hayvanlar da enstrümanları ile kendisine eşlik etmiştir. Koca Ayının neşesi yerine gelmiştir artık. Akşam olunca bahçeye bir sahne kurup birlikte çalmaya başlarlar. Oradan geçmekte olan dişi ayı onları görüp dinlemeye başlar. Yine başta çok beğenerek dinler fakat sonra Koca Ayı coşup farklı bir tarzda çalınca dişi ayı tekrar çekip gider. Maşa kendi kendine bu Koca Ayıya yeni bir şeyler öğretmek çok zor der.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: