Rafadan Tayfa: Oyun Makinesi

Rafadan Tayfa: Oyun Makinesi, Kamil ve Hayri dükkandan Mertlerin evine kadar soluk soluğa koşup aceleyle zili çalarlar. Mert kapıyı açınca heyecanla "Geldi mi?" diye sorarlar. Mert geldi deyince heyecanla salona koşarlar. Merakla bekledikleri şey bir oyun makinesidir.

Rafadan Tayfa Çizgi Film Hikayeleri

Televizyona bağlayıp kollarla oynanan bir makine. Hayri ve Kamil önce ben oynayacağım diye tartışırken Mert iki kol var birlikte oynayın der. İki kafadar zaman kaybetmeden oyuna başlarlar. Kamil Hayri'yi yenmeye başlayınca Mert Hayri' den kolu alıp devam eder. Kamil onu da yener. Bu sırada ödevlerini bitiren Akın' da salona gelip kendisi de oynamak ister. Mert kolu Akın'a verince Akın Kamil'i alt eder. Daha sonra Akın sırayla hepsini yenince Kamil dayanamayıp seni yenebilecek biri var mı acaba diye sorar. Akın beni bir tek Basri amca yenebilir diye cevap verir.

Çocuklar saatlerce oyunun başından kalkmadan turnuvalar yaparlar. Bu böyle günlerce sürer. Oyun konsolunda çeşit çeşit oyunlar vardır. Günlerce oynayıp eğlenirler. Birkaç gün sonra televizyon karşısında oyun oynamaktan uykusuz ve yorgun düşerler. Yine bir gün oyun makinesinde oyun oynarken elektrikler kesilir. Oyuna ara verince hepsinin vücudu uyuşmuş kaskatı kesilmiştir. Yürümeye bile dermanları kalmamıştır. Çaresiz oturup elektriğin gelmesini beklerler. O kadar çok oyun oynamışlardır ki duvarlarda oyunun hayalini görmeye başlarlar.

Beklerken başka bir şeylerle vakit geçirelim diye düşünürler. Bu sırada kapı çalıp Hale ve Sevim gelir. Çocukları sokakta oyun oynamaya çağırırlar. Çocuklar elektrikler gelince oyun makinesinde oynayacaklarını söyleyince Hale ve Sevim aynı oyunların gerçeğini zaten sokakta oynuyorsunuz derler. Çocuklar biraz düşünüp kızlara hak verirler. Boşu boşuna makinenin başında zaman geçirdiklerini anlarlar. Hemen sokağa oyun oynamaya giderler. Hale ve Sevim onları pencereden izlerken elektrikler gelir.

Birkaç Rafadan Tayfa Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli çizgi film hikayelerinden birini daha okumuyorsunuz: