Rafadan Tayfa: Zihin Kütüphanesi

Kış gelmiş yağmurlar başlamıştır. Rafadan Tayfa dışarıda mangal yapmayı planlarken şimdi eve hapsolmuş canları sıkılmaktadır. Hepsi Mertleri evinde can sıkıntısından bir şeylerle oyalanmaktadır. Hayri koltuğa uzanıp tavandaki delikleri sayar.

Rafadan Tayfa Çizgi Film Hikayeleri

Kamil Akın'ın isim şehir oynamak için getirdiği kağıtlardan kağıt gemiler yapar. Mert ise elindeki bilim dergisini okumaktadır. Okuduğu bir makale ilgisini çekip arkadaşları ile paylaşır. Makalede insan beyninin tıpkı bir kütüphaneye benzediği, yaşadığımız olayların anıların bir kitaplıkta gibi saklandığı yazıyordur. Mert bunu denemek ister. İsim şehir oynarken beynine odaklanır. Zihnini tıpkı bir kütüphane gibi düşünüp aradığı bilgileri odaklanarak kolayca bulur. "M" harfi ile isim şehir eşya vb. bulmaya çalışırlar. Beynine odaklanma yöntemi ile Mert hepsinden fazla puan alır. Oyunun ilerleyen zamanlarında Mert' in başarısı diğerlerinin dikkatini çekip sebebini sorarlar.

Mert zihnini boşaltıp beyin kütüphanesine odaklandığını bir kez daha söyler. Bu kez Kamil'de bu yöntemi denemek ister ve oyuna yeniden başlarlar. Kamil ve Mert gözlerini kapatıp odaklanırlar. Kamil zihin kütüphanesinden gerekli bilgileri bir çırpıda bulur. Hayri Kamil' in de başarılı olduğunu görünce kendisi de bu yöntemi dener. Gözlerini kapatıp kendi zihninde yolculuğa çıkar ve bilgileri kolayca bulur. Bu sırada yağmur durur. Mert dışarıya çıkalım der. Hayri bu zihne odaklanma oyununu çok sevmiştir. Kalıp biraz daha oynamak ister.

Benzer Birkaç Rafadan Tayfa Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli çizgi film hikayelerinden birini daha okumuyorsunuz: