Maşa ile Koca Ayı: Fotoğrafımı Çek

Maşa ile Koca Ayı Hikayeleri

Maşa ile Koca Ayı: Fotoğrafımı Çek, Maşa oyun oynarken bütün kıyafetlerini berbat etmiştir. Kimisi leke olmuş, kimisi yırtılmıştır. Koca Ayı onları onarmak için toplayıp evine getirir. Dikmek için iğne ve iplik çıkarır fakat gözlüğünü bir türlü bulamaz. Çekmecelerde ve dolaplarda gözlüğünü ararken Maşa eline ayağına dolaşır. Ona koltukta oturmasını söyleyip diğer odaya gözlüğünü aramaya gider. Tabii Maşa bu yerinde durur mu. Koca Ayı çıktıktan sonra dolapları karıştırmaya başlar. Dolabın birinde bir fotoğraf makinesi bulur. Düğmesine basar basmaz flaş yüzünde patlar.

Resimde oldukça şaşkın ve komik çıkmıştır. Onu Koca Ayı'nın duvarına asar. Sonra koca Ayı'nın resmini çekmeye karar verir. Bu sırada Koca Ayı gözlüğü bulmuştur. Arkasını dönmesi ile Maşa'nın resmini çekmesi bir olur. Flaş gözünü aldığından bir anda yere devrilir. Maşa dışarıdaki hayvanların da resmini çekmeliyim diye düşünüp dışarıya çıkar. Önce bahçede tavşanı görüp onun resmini çeker. Zavallı tavşan flaştan korkar ve kaçmaya başlar. İnatçı kızımız Maşa onu kovalar. Ağacın tepesinde sincabın yanında bulur. İkisinin birden resmini çeker. İki hayvan flaşh yüzünden aşağıya düşerler.

Sonra Maşa resimlerini çekmek için kurtların yanına gider. Onlarda aynı tepkiyi verip donup kalırlar. Maşa ormanda tüm hayvanların resmini çekip Koca Ayı'nın evine döner. Bahçede kovandaki arıları görüp son kez onların da resmini çekmek ister. Flashtan korkan arılar sinirlenip bahçenin etrafında Maşa'yı kovalamaya başlar. Kaçmaktan perişan olan Maşa üstü başı kirli bir şekilde Koca Ayı'nın yanına gider. Bu sırada Koca Ayı Maşa'nın tüm kıyafetlerini onarmıştır. Onun bu halini görünce ne oldu diye sorar. Maşa sadece oyun oynuyordum diye cevap verir.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: