Maşa ile Koca Ayı: Ev Yapımı Ninjalar

Maşa ile Koca Ayı

Maşa ile Koca Ayı: Ev Yapımı Ninjalar, iki küçük haylaz Maşa ve Panda birbirleri ile hiç anlaşamazlar. o gün Koca Ayı'nın evinde yine bir araya gelirler. Küçük bir şeker için didişip dururlar. Sürekli birbirlerini kovalarlar. Koca Ayı bu iki küçük yaramazla bir türlü başa çıkamaz. Bunun üzerine onlarla ilgilenmesi için bir bakıcı bulmaya karar verir. Zaman kaybetmeden bakıcı ilanlarını hazırlayıp ormanın her yerine asar. Daha sonra evine dönüp beklemeye başlar. Bir süre sonra kendisinin en büyük rakibi olan Kahverengi Ayı bakıcı ilanını görüp gelir. Kahverengi Ayı'nın çocuklara bakmak için bazı şartları vardır. Büyük bir televizyon, rahat bir koltuk ve yiyecek bazı şeyler ister. Koca Ayı bütün şartları yerine getirip tavlasını alarak evden çıkar. Maşa ve Panda evde Kahverengi Ayı ile başbaşa kalmıştır. Koca Ayı ormanda huzurla tavlasını oynarken evde olanlardan habersizdir. Kahverengi Ayı yaramazlık yaptıkları için iki yaramazı bodruma kapatır. Maşa ve Panda ne yapabiliriz diye düşünürken ninja olmaya karar verirler. Hemen kendilerine birer ninja kostümü giyip sessizce odadan çıkarlar.

Kahverengi Ayı'nın yemeğini gizlice kaçırıp, televizyonun fişini çekerler. Neler olduğuna bir anlam veremeyen Kahverengi Ayı bodruma gidip oradalar mı diye bakar. Maşa ve Panda ondan önce gelip içeriye girmişlerdir. Kahverengi Ayı'nın iyice kafası karışır. Odanın bir köşesine saklanıp beklemeye başlar. Maşa ve Panda ninja kostümleri ile odadan çıkıp buz dolabına doğru giderken Kahverengi Ayı onları yakalar. Ayı'nın elinden kurtulan çocuklar bahçeye kaçarlar. Kahverengi Ayı çok kızmıştır onları bahçede kovalamaya başlar. Maşa ve Panda etrafa kürek ve tırmıkları dağıtırlar. Böylece her adımda kürek ve tırmıklar Ayı'nın suratına çarpar.

Bu sırada Maşa ağaca tırmanır. İyice sinirlenen Ayı peşinden tırmanır ağaca. Maşa onun peşinden geldiğini görünce aşağıya atlar. Dal Ayı'yı daha fazla taşıyamaz ve kırılır. Kahverengi Ayı hızla yere doğru düşerken Maşa ve Panda altına yatak getirirler. Böylece Ayı yere çarpmaktan kurtulur. Bu sırada Koca Ayı eve doğru gelmektedir. Onun geldiğini gören Maşa ve Panda kendi kıyafetlerini giyip uslu uslu beklerler. Koca Ayı Kahverengi Ayı'ya teşekkür eder. Kahverengi Ayı bir an önce gitmek ister. Usulca evden ayrılırken iki yaramaz yine gel diye seslenirler. Onların sesini duyan Ayı arkasına bakmadan kaçar.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: