Maşa ile Koca Ayı: Lütfen Beni Ara

Maşa ile Koca Ayı

Maşa ile Koca Ayı: Lütfen Beni Ara, Koca Ayı bahçesinde keyifle çayını yudumlarken telefonuna bir hatırlatma mesajı gelir. Uzun zamandan beri beklediği maç başlamak üzeredir. Hemen televizyonun karşısına geçip maçı izlemeye başlar. Aklına tuttuğu takımın şapkası ve bayrağını almadığı gelince kalkıp onları almaya gider. Döndüğünde Maşa çoktan televizyonun başına geçip bir çizgi film açmıştır. Koca Ayı sinirlenip maçı açar. Maşa tekrar çizgi filmi açar. Bu böyle bir süre devam eder. Maşa ağlamaklı gözlerle Koca Ayı'ya bakınca Koca Ayı ona kıyamayıp çizgi filmi açar. Kapının önüne oturup çizgi filmin bitmesini bekler. Çizgi film bitince Maşa kalkıp topunu alıp oynamaya başlar. Koca Ayı tam kanalı değiştireceği sırada bir sağlık programı başlar. Maşa tekrar televizyonun karşısına oturur.

Koca Ayı çaresiz bir şekilde bahçeye çıkıp bir çözüm bulmaya çalışır. Maşa'ya bisiklete binmeyi teklif eder fakat Maşa'nın televizyonun karşısından kalkmaya niyeti yoktur. Daha sonra ona telefonunu vermeyi teklif eder. Maşa cep telefonunu görünce hemen kalkar. koca Ayı git biraz ormanda dolaş tehlikeli bir durum olunca beni bu telefondan ara der. Maşa sevinçle telefonu alır. Koca Ayı daha kapıyı kapatır kapatmaz ev telefonu çalar. Arayan Maşa'dır. Sadece deneme yapmak istedim der. Bir süre sonra Maşa karşılaştığı her olumsuzlukta Koca Ayı'yı aramaya başlar. Koca Ayı Maşa için koşturmaktan maçın bir dakikasını bile izleyemez. En sonunda sinirlenip ev telefonunu bodruma kaldırır. Artık maçın ikinci yarısı başlamıştır. Koca Ayı çayını alıp televizyonun karşısına geçer.

Maşa ormanda dolaşmaya devam ederken birden karşısına bir kurt çıkar. Panik yapmadan hemen Koca Ayı'yı arar. Koca Ayı maçın sesinden bodrumda çalan telefonu duymaz. Maşa defalarca arar ama Koca Ayı onu bir türlü duymaz. Maşa en sonunda kaçmaya başlar. Kurt onu kovalarken onları gören tavşan hemen Koca Ayı'ya haber vermek için evine koşar. Bu sırada Koca Ayı'nın tuttuğu takım maçı kazanmıştır. Koca Ayı kendi çapında kutlama yapmaktadır. tavşan gelip ona gördüklerini anlatır. Koca Ayı hemen Maşa'yı kurtarmaya gider. Bu sırada kurt Maşa'yı bir taşın dibinde sıkıştırıp saldırmak üzeredir. Koca Ayı arkadan gelip kurda engel olur. Kurt korkuyla kaçıp gider. Koca Ayı Maşa'yı kucağına alıp ona sımsıkı sarılır.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: