Maşa ile Koca Ayı: Süper Kahraman

Maşa ile Koca Ayı

Maşa ile Koca Ayı: Süper Kahraman, sonbahar gelmiş yapraklar sararmıştır. Hayvanlar dışarıda sarı yapraklar ile oynarken Maşa odasında kendi kendine bir oyun geliştirmiştir. Süper kahraman kostümü giyip iyileri kötülerin elinden kurtarma oyunu oynar. Daha sonra çıkıp dışardakilere yardım etmeliyim diye düşünür. Kapının önündeki hayvanlara yardıma ihtiyacınız varsa yardım edebilirim der. Hayvanlar hayır anlamında başını sallar. Bunun üzerine Maşa Koca Ayı'nın evine doğru yola çıkar.

Bu sırada Koca Ayı evinde kendi hayatını anlattığı bir kitap yazmaya başlamıştır. Fakat yazdığı hiç bir şey içine sinmez. Kağıtları bir bir buruşturup atar. Bir türlü konsantre olamaz. Maşa yolda giderken ormandaki hayvanlara uğrayıp kurtarılmak isteyen varsa yardım edebilirim, ben süper kahramanım der. Fakat hayvanlar onunla dalga geçip gülerler. En sonunda Maşa sinirlenip sincaplara bir kozalak fırlatır. Sincaplar sinirlenip Karşı atağa geçerler. Maşa aceleyle Koca Ayı'nın evine dalar. Masaya çarpıp yazdığı bütün kağıtları dağıtır. Koca Ayı çok kızar. Maşa ise üzülür. Bu sırada dağılan kağıtlardan bir tanesi kapıdan uçar gider. Koca Ayı kağıdın peşinden koşar. Onu tam da tren raylarında yakalar. Fakat bir sorun vardır. Ayağı raylara sıkışır. Uzaktan trenin geldiğini görüp bağırıp yardım çağırır. Ormandaki hayvanlar yardıma gelip Koca Ayı'yı sıkıştığı yerden kurtarmaya çalışırlar. Fakat bir türlü çıkaramazlar.

Maşa uzaktan onların sesini duyup yardıma koşar. Tren tam yaklaştığı sırada üzerlerine atlayıp hepsini birden kurtarır. Daha önce kendisiyle dalga geçen hayvanlar bu sefer onu alkışlamaya başlar. Ertesi gün Maşa evinde uyurken Koca Ayı ve hayvanlar ona bir sürpriz hazırlarlar. Odasına gerçek bir süper kahraman kostümü koyarlar. Maşa sabah olunca kendi kıyafetlerini giyip arkadaşlarının yanına gelir. Koca Ayı neden süper kahraman kostümünü giymedin diye sorunca Maşa ben sizi bu kıyafetlerim ile de kurtarabilirim diye cevap verir.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: