Maşa ile Koca Ayı: Tanışma Hikâyesi

Maşa ile Koca Ayı: Tanışma Hikâyesi, uzak diyarlarda, bir demiryolu kenarında küçük bir evde, yerinde duramayan Maşa adında yaramaz bir küçük kız yaşar. Hayvanlar ile oyun oynamayı o kadar çok sever ki! hayvanlar onun sevinç çoskusunu paylaşamaz ve artık Maşa'nın korkusundan saklanmaya başlarlar. Bir gün, bu durumdan çok sıkılan Maşa bir kelebeğin peşine takılıp ormana doğru koşar. Bu sırada Koca Ayı huzurlu evinde kendisine çay hazırlayıp bahçede keyifle çayını içer. Sonra da oltasını alıp göle balık tutmaya gider. Maşa, tam o sırada balığa gitmiş olan Koca Ayı'ya ait sevimli kulübe evi görür.

Maşa ile Koca Ayı Çizgi Film Hikayeleri

Ormanda gördüğü her hayvanın peşinden koşan Maşa'yı gören hayvanlar, artık ondan kaçmaya başlarlar. Hayvanlardan umudunu kesen Maşa bir elma ağacına tırmanır. Ağaçtaki tüm elmaları dişler. Dalda kalan son elmaya uzanırken bir anda dengesini kaybeder ve ağaçtan düşer. Aşağı doğru yuvarlanan Maşa, kendisini Koca Ayı'nın evinin bahçesinde bulur. Bahçede bulunan arı kovanlarına kazara dokunan Maşa'yı arılar kovalamaya başlar. Arılardan kaçan Maşa bahçeyi yerle bir eder ve kendisini Koca Ayı'nın evine zor atar. Bu evi çok beğenir ve merakla evi gezerken her yeri dağıtır. Sonra da Koca Ayı'nın yatağında zıplamaya başlar.

Koca Ayı balıktan dönüp bahçesinin halini görünce çok şaşırır. Hemen içeriye girip etrafa bakar. Evin de dışarıdan farkı yoktur. Bu sırada Koca Ayı'nın yatağını trambolini gibi kullanan ve zıplayan küçük kızı görür. Koca Ayı küçük kız çocuğunu korkutmak ister ve var gücüyle kükrer ama Maşa korkmaz aksine bir daha yap der. Koca Ayı sinirlenip onu kapının önüne koyar. Maşa tekrar içeri girer. Bu kez Koca Ayı onu daha uzağa götürüp bırakır ama Maşa yine gelir. Her defasında daha uzağa götürür ama küçük kızdan bir türlü kurtulamaz. En sonunda rahatsız edici küçük misafirden kurtulmak için bisiklete binip onu ormanın derinliklerine götürür. Küçük kızı orada bırakıp eve döner ve evini derleyip toplar.

Gece olduğunda Koca Ayı Maşa'yı ormanda yalnız bıraktığı için pişman olup üzülür ve endişe duymaya başlar. Hemen ormana onu aramaya gider. Her yeri arar ama küçük kızı bulamaz. Üzüntüyle evine döndüğünde Maşa'yı evinde görüp çok mutlu olur. Birlikte biraz oyun oynarlar. Maşa geç oldu eve gitmeliyim deyince Koca Ayı onu evine bırakır. Tekrar evine döndüğünde Maşa'dan öğrendiği gibi yatakta zıplamaya başlar.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: