Maşa ile Koca Ayı: Eğlenceli Anlar

Maşa ile Koca Ayı

Maşa ile Koca Ayı: Eğlenceli Anlar, o sabah ormanda bütün hayvanlar keyifli dakikalar geçirmektedir. Koca Ayı bahçesinde maket uçak uçururken, kurtlar ay çiçeği tarlasında kelebek kovalarlar. Domuzcuk ise gölde yüzüp kendine eğlenmektedir. Bu sırada Maşa domuzcuğun yanına gelip doktorculuk oynamak ister. Domuzcuğu bebek arabasına koyup kurtlara ait olan terk edilmiş ambulansa götürür. Kurtlar o sırada kelebek avında olduğu için Maşa kapıyı açıp içeriyi karıştırır. Bu sırada tekerin altında duran taş yerinden oynayınca ambulans tepeden aşağı hızla gitmeye başlar. Domuzcuk ve az ilerideki kurtları önüne katar.

Koca Ayı bahçede uçak uçururken karşıdan hızla gelen kurtlar ve domuzcuğu fark eder. Zavallı hayvanlar can havliyle Koca Ayının evine girerler. Koca Ayı neler olduğunu anlamaya çalışırken kendisine doğru hızla gelen ambulansı görüp panikler. Bu sırada maket uçağı yere düşüp kırırlır. Ambulans bahçe duvarına çarpıp durur. Arkasından suçlu bir şekilde Maşa çıkar. Bütün hayvanlar içeriden çıkıp Maşa'yı şikayet etmeye başlarlar. Bir süre sonra içeriye girip Maşa'ya ceza verirler. Maşa duvarın dibinde arkası dönük bir şekilde bekler. Çok ama çok üzgündür. Koca Ayı onun bu haline üzülür. Kendi küçüklüğünü hatırlar. Küçükken kendisi de yaramazlık yaptığında aynı cezayı verdiklerinde ne kadar üzüldüğünü hatırlar. Durmaksızın şikayet eden hayvanlara kendi küçükken yaptığınız yaramazlıkları hatırlayın, aynı cezayı verdiklerinde ne kadar üzüldüğünüzü hatırlayın der.

Hayvanlar bir an düşünüp Koca Ayı'ya hak verirler. Usulca evden çıkıp giderler. Koca Ayı Maşa'ya seslenip tamir ettiği maket uçağını verir. Hadi birlikte uçuralım der. Maşa buna çok sevinir. Birlikte bahçeye çıkıp keyifle uçak uçururlar.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: