LEGO Scooby Doo: Gece Terörü

Cesur Çocuklar ve Gerçek Arkadaşlar: Freddie, Daphne, Shaggy, Scooby Doo ve Wilma 'LEGO Scooby Doo Gece Terörü' bu sefer LEGO dünyasında karanlık sırlar ve gizemli bulmacalarla dolu bir sonraki maceraları için bekliyorlar.

LEGO Scooby Doo Çizgi Film Hikayeleri

Onlar şimdi Bir zamanlar 19'uncu yüzyılda yaşamış olan Agastasu Grinzli'ya ait eski bir konakla ilgileniyorlar. Zamanında işgücünü yöneterek servet kazanan en başarılı madenci olarak bilinirdi. Madene yaptığı her ziyarette büyük bir külçeyle dönerdi, böylece basit bir işkolik millonere dönüştü. Agathas modern bankalara güvenmediği için altınlarını yaptırdığı devasa malikaneye depolamıştı. Meraklı gözlerden gizlediği servet duvarların içindeydi.

Bu yüzden hazinenin bulunması uzun zaman almıştı. Bu ev sürekli akılalmaz hazineyi karşılarına çıkaracak kaderin yüzlerine gülmesini uman umutsuz hazine avcıları tarafından ziyaret edilirdi. Ama onların macera hırsı malikanedeki altınları koruyan korkunç, acımasız Kara Şövalye sebebiyle hemen sönerdi. İşte Scooby Doo'nun Takımı-Mistik gardiyanı korkutamayan umutsuz çocuklar. Bu yüzden onlar başka bir sırrın açığa çıkarılmasını bu sefer ciddiye alıyorlar.