Maşa ile Koca Ayı: Bıyıklı ve Çizgili

Maşa ile Koca Ayı: Bıyıklı ve Çizgili, eski bir arkadaşı Sirk Kaplanı Koca Ayı'yı ziyarete gelir. Bıyıklı ve çizgili bir kedi türü olan kaplan Maşa'nın davranışları karşısından afallar ve ondan kurtulmanın yollarını arar. Fakat, gece yarısı ormada kaybolan kaplanı Maşa kurtarır ve kaplanın Maşa karşı fikirleri değişir.

Maşa ile Koca Ayı Çizgi Film Hikayeleri

Koca Ayı evinde banyo yapmaya hazırlanırken bir bakar ki sabunu bitmiştir. Suyu açıp içeriye sabun almaya gider. Geri döndüğünde su kapanmıştır. Fırçasını eline alır, diş macununun az kaldığını görünce tekrar içeriye macun almaya gider. Geri döndüğünde su yine kapanmıştır. Tuhaf bir şeylerin olduğunu düşünür. Duş perdesini kapatır, banyodan çıkar. Tekrar açtığında karşısında eski dostu kaplanı görür. Kaplan ona şaka yapmıştır.

Dostuna sarılıp içeriye davet eder. Ona salamlı ekmekler ikram eder. Bir taraftan da albümü getirip beraber çektirdikleri eski resimlere bakarlar. Kaplan elini tabağa attığında ekmeklerin bitmiş olduğunu fark eder. Masayı kaldırdıklarında altında ekmekleri yiyen Maşa'yı görürler. Maşa Koca ayının arkadaşı kaplanla tanışmak ister.

Onların sirkte çalışırken çekilmiş resimlerine bakar. Kaplan elinden albümü çeker alır. Maşa'da bu sefer onun valizinin üzerinde zıplamaya başlar. Kaplan çok sinirlenir onu kapının önüne koyar. Maşa tekrar içeri girer. Kaplan onu tekrar dışarıya koyar. Maşa bunu oyun zannedip her seferinde geri gelir. Kaplan her defada daha uzağa götürse de Maşa gülerek geri gelir. Bu sefer bisiklete binip Maşa'yı ormanın öbür ucuna götürür. Fakat Maşa yalnız döner.

Kaplan ormanda kaybolmuştur. Dönüp dolaşıp aynı yere çıkar. Maşa ve Koca Ayı her yerde onu aramaya çıkarlar en sonunda bulurlar. Sabah olduğunda Koca ayı bisikleti onarırken Kaplan ve Maşa arkadaş olmuş sirk numaraları çalışıyorlardır. Çok geçmeden kaplanın telefonu çalar. Bir sirk turnesine çağırılır. Kaplan gidince Maşa çok üzülür. Fakat biraz sonra kaplan geri gelir. Turneye Maşa'nın da çağırıldığını söyler. İkisi bir bisiklete binip giderken Koca Ayıda arkalarından el sallar.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: