Harika Kanatlar: Sevimli Kedi

Harika Kanatlar Çizgi Film Hikayeleri

Harika Kanatlar: Sevimli Kedi, Donie arkadaşları Jet ve Dizzy'e korku hikayeleri anlatıyordur. Jet ve Dizzy kendilerini o kadar çok kaptırmışlardır ki Cimbo'nun hapşırmasıyla korkudan titremeye başlarlar. Cimbo kusura bakmayın çocuklar der ve Jet'i anons eder. Jet hava kontrol üssüne gidip bugün nereye teslimat yapacağını sorar. Cimbo Romanyada yaşayan Briggite adında bir çocuğun siparişi olduğunu söyler. Romanya hakkında biraz bilgi verir. Romanya Avrupa'da bir ülkedir. Ormanları ve şatolarıyla ünlüdür.Ayrıca el sanatlarında çok başarılıdırlar. El doküması halıları çok ünlüdür. Jet duydukları karşısında heyecanlanıp hazırlanır ve yola çıkar. Jet Romanya semalarında uçarken ormanları ve şatoları görüp çok etkilenir. Briggita'nın yaşadığı şatoyu görüp robot adama dönüşür.

Donie arkadaşları Jet ve Dizzy'e korku hikayeleri anlatıyordur. Jet ve Dizzy kendilerini o kadar çok kaptırmışlardır ki Cimbo'nun hapşırmasıyla korkudan titremeye başlarlar. Cimbo kusura bakmayın çocuklar der ve Jet'i anons eder. Jet hava kontrol üssüne gidip bugün nereye teslimat yapacağını sorar. Cimbo Romanyada yaşayan Briggite adında bir çocuğun siparişi olduğunu söyler. Romanya hakkında biraz bilgi verir. Romanya Avrupa'da bir ülkedir. Ormanları ve şatolarıyla ünlüdür.Ayrıca el sanatlarında çok başarılıdırlar. El doküması halıları çok ünlüdür. Jet duydukları karşısında heyecanlanıp hazırlanır ve yola çıkar. Jet Romanya semalarında uçarken ormanları ve şatoları görüp çok etkilenir. Briggita'nın yaşadığı şatoyu görüp robot adama dönüşür.

Jet ben onu aşağıya indirebilirim deyip yanına uçar. Kediyi almak için tahtanın üzerinde yürürken çürük tahta bir anda kırılır. Jet aşağıya düşerken duvardaki demir kola değer. Bir anda duvardan bir gizli kapı açılır ve Jet kapının diğer tarafına geçer. Çocuklar onun diğer tarafa geçtiğini görmeyip aramaya başlarlar. Jet çok eski bir odada kapalı kalmıştır. Çocuklar onu nasıl çıkaracaklarını düşünürken, Jet harika kanatları çağırmanın zamanı geldi der. Çocuklar harika kanatlarda kim diye sorunca, Jet ne zaman ihtiyaç duysam hemen yardıma gelen muhteşem uçak arkadaşlarım der ve Cimbo'yu arar. Fakat sinyal olmadığı için bir türlü ulaşamaz. Briggita bizim yapabileceğimiz bir şey olabilirmi diye sorar. Jet ona içinde kendi kanat simgesi olan feneri gökyüzüne tutmasını söyler. Bu şekilde Cimbo onu görüp yardım gönderebilecektir. Hava kontrol üssünde Cimbo bir anda gökyüzünde Jet'in kanat izinin yansımasını görüp başının dertte olabileceğini düşünür. Hemen kurtarma helikopteri Dizzy'yi yardıma gönderir.

Dizzy'nin geldiğini gören çocuklar Jet'e haber verir. Dizzy robot kıza dönüşüp yanlarına gelir. Duvarı biraz inceledikten sonra onu kurtarma levyesiyle açabileceğini söyler. Levyenin yardımıyla kapı açılıp Jet oradan kurtulur. Çocuklar ve Dizzy de içeriye girip eski odaya bakınırlar. Bu Briggita'nın hikayesindeki gizli odadır. Bir anda ilerideki tahta atın sallandığını görüp hepsi korkar. Çok geçmeden onun küçük bir fare olduğunu anlarlar. Jet ve Dizzy yeni arkadaşlarına hoşçakal deyip havalanırlar. "Harika kanatlar işimiz teslimat" der ve hava üssüne dönerler.

Birkaç Harika Kanatlar Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiniz mi? Hikaye koleksiyonumuzdaki Harika Kanatlar'ın tüm hikayelerini okuyabilirsiniz.