Maşa ile Koca Ayı: Çeşit Çeşit Şov (Çeşit Çeşit Programlar)

Maşa ile Koca Ayı

Maşa ile Koca Ayı: Çeşit Çeşit Şov (Çeşit Çeşit Programlar), Koca Ayı evine yeni bir televizyon almıştır. Kurulumunu yapmadan önce arkadaşı Panda ile ormandaki bütün hayvanları dolaşıp televizyon rehberini gösterirler. Hepsini birlikte televizyon izlemeye çağırırlar. Daha sonra eve gelip yeni televizyonun kurulumunu yaparlar. Dışarıya da uydu antenini takarlar. Bu sırada Maşa elinde basketbol topu ile evden çıkar. Topuyla oynayarak Koca Ayı'nın evine kadar gelir. Evin duvarındaki uydu antenini basketbol potası zannedip topu onun üzerine atar. Bununla da yetinmeyip uydunun üzerine çıkıp zıplamaya başlar. İçeride kanal ayarı yapan Koca Ayı televizyonun neden karıncalı gösterdiğine bir anlam veremez. Dışarıya çıkıp baktığında uydunun üzerinde zıplayan Maşa'yı görüp onu oradan indirir.

Bir zaman sonra Maşa ve Panda uydunun yönünü ayarlama konusunda didişmeye başlarlar. Koca Ayı iki yaramazı ayırıp koltuğa oturtur. Kendisi dışarıya çıkıp uydunun yönünü ayarlamaya çalışır. İçerdekilere oldu mu diye sorar. Maşa tamam dese Panda olmadı der. Sürekli zıtlaşırlar. En sonunda kumanda için tartışırken televizyona çarpıp düşürürler. Televizyon artık bozulmuştur. Koca Ayı içeriye girmeden bir çare düşünürler. İki kafadar malzemeleri ile birlikte duvarda asılı olan televizyonun içine girip beklerler. Koca Ayı içeriye girip televizyonu açar. Maşa ve Panda ayrı ayrı kanallarda sanki televizyon çalışıyormuş gibi gösteriler yaparlar. Bu sırada diğer hayvanlar da televizyon izlemeye gelirler. Sürekli kanal çevirip izlerler. Maşa ve Panda her kanalda gösteri yapmaktan yorulmuştur. Neler olduğunu anlayan Koca Ayı hayvanlar gittikten sonra televizyonun içinden iki yaramazı çıkarır. Onlara yaptıkları yaramazlıktan dolayı ceza verir. Sonra da kilerden eski televizyonunu çıkarıp izlemeye başlar.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: