Maşa ile Koca Ayı: Ve Motor

Maşa ile Koca Ayı: Ve Motor, dışarıda lapa lapa kar yağdığı için Maşa ve Koca Ayı evin içine hapsolmuştur. Maşa'nın canı çok sıkılır, dışarıda oynamak ister. Fakat kar o kadar şiddetli yağıyordur ki kapı açılmaz bile.

Maşa ile Koca Ayı Çizgi Film Hikayeleri

Koca Ayı sıkıntısını geçirmek için kitap okumaya karar verir. Tabi Maşa onu rahat bırakmaz. Çok sıkıldım diye mızmızlanıp durur. Koca Ayı ona da bir kitap verir ama Maşa okumak istemez. Bu sefer çizgi film izlesin diye televizyonu açar fakat kar yağışından dolayı televizyon da çalışmaz. Son çare Maşa'nın önüne renkli boyalar ve kağıtlar koyar oyalansın diye. Maşa resim yapmak da istemez ve aklına bir fikir gelir. Hadi film çekelim der. Hemen gidip dolaptan kamerayı çıkarır. Koca Ayı önce senaryo yazmamız gerekiyor diye düşünüp daktilosunu çıkarır ve senaryosunu yazmaya başlar. Maşa onun yazdığı senaryoyu sıkıcı bulup kağıdı yırtar.

Kendi fikrini yazmaya başlar. Maşa bir süper kahraman filmi çekmek istemektedir. Koca Ayı da onun fikrini beğenmez ve Titanik gemisiyle ilgili bir senaryo yazar. Maşa bu filmin başrolü ben değilim diye kızar ve onu da yırtar. Koca Ayı kızmamasını söyleyip bu kez de Pamuk Prenses ve Yedi Cüceleri senaryolaştırır. Maşa yine beğenmez ve yırtar. Daha sonra King Kong senaryosu yazar. Koca Ayı da onu beğenmez. Bu böyle uzun bir süre sürüp gider. Birbirlerinin senaryolarını bir türlü beğenmezler. En sonunda Koca Ayı kendi hikayelerini yazmayı önerir. Bu fikir Maşa'nın hoşuna gider. İki arkadaş oturup "Maşa ile Koca Ayı" hikayesi yazarlar.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: