Maşa ile Koca Ayı: Zafer Çığlığı (Tenis Turnuvası)

Maşa ile Koca Ayı

Maşa ile Koca Ayı: Zafer Çığlığı (Tenis Turnuvası), Maşa ve Koca Ayı gölde balık tutarken Koca Ayı az ileriden bir ses duyar. Kalkıp bakmaya gider. Çalıların arkasında Dişi Ayı tek başına tenis oynamaktadır. Onu gören Koca Ayı Maşa'yı orada bırakıp eve koşar. Kısa bir sürede evinin bahçesine bir tenis kortu yapar. Herşey hazır olduğunda Dişi Ayı'yı almaya gider. Bu sırada Maşa oltaya takılan balıkları tek tek kovaya doldurmaktadır. Koca Ayı Dişi Ayı'ya bir sürprizi olduğunu gözlerini kapatması gerektiğini söyler. Dişi Ayı gözlerini kapatıp Koca Ayı'nın evine gelirler. Gözlerini açtığında kendisi için yapılmış olan tenis kortunu görüp çok mutlu olur. Fakat Koca Ayı'yı kötü bir sürpriz beklemektedir. Çünkü rakibi olan Kahverengi Ayı onlardan önce gelmiş tenis oynamak için beklemektedir.

Koca Ayı ne kadar kızsa da Dişi Ayı'yı etkilemek için Kahverengi Ayı ile tenis oynar. Bu sırada Maşa bir kova dolusu balık ile gelir. Koca Ayı koşarken Maşa'ya çarpar. Balıklar bir anda yere dökülür. Koca Ayı balıklardan birinin üzerine basıp düşer. Ayağı incimiştir. Hemen ilk yardıma gelen Kurt'lar ayağını sarıp onu sandalyeye oturturlar. Kahverengi Ayı dalga geçip gülmeye başlar. Bunun üzerine Maşa gel benimle oyna, eğer ben kazanırsam benim oyuncağım olursun der. Kahverengi Ayı onunla da dalga geçerek çekip gider. Hemen arkasından Maşa tenis oynamayı öğrenmek için kolları sıvar. Dişi Ayı'dan önce raketi tutmayı sonra da topa vurmayı öğrenir. Bütün gün tenis oynayıp alıştırma yapar. Akşam Koca Ayı ona televizyondan bir tenis maçı açar. Maşa işin sırrının çığlık atarak oynamak olduğunu düşünür. Ertesi gün bütün hayvanlar büyük maçı izlemek için toplanır. Maşa ve Kahverengi Ayı karşı karşıya gelirler. Ve maç başlar. Maşa her topa vuruşta çığlık atar. Kahverengi Ayı konsantrasyonu bozulduğu için topa karşılık veremez. İlk yarıyı bu şekilde Maşa kazanır.

Set arasında Kahverengi Ayı Maşa'ya bir çikolata verir. Maşa çikolatayı yiyince ağzı yapış yapış olur ve çığlık atamaz. Bu sayede ikinci yarıyı Kahverengi Ayı kazanır. Son tura geçtiklerinde Koca Ayı Maşa'nın kulağına bazı taktikler söyler. Böylece Maşa maçı kazanır. Artık Kahverengi Ayı Maşa'nın oyuncağı olmuştur. Koca Ayı kupayı Maşa'ya verir ve birlikte resim çektirirler.

Benzer Birkaç Maşa ile Koca Ayı Hikayesi Daha!

Bu hikayeyi beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer eğlenceli "Maşa ile Koca Ayı" hikayelerden birini daha okumuyorsunuz: