Ninja Meyve Dilimleme

Ninja Meyve Dilimleme'de duyularınızı etkilemenin zamanı geldi. Bu meyve dilimleme oyununda yeteneklerinizi sergileyin! Dünya çapında 1 milyardan fazla oyuncunun keyf alarak oynadığı ninja muhteşem meyve dilimleme oyununda ustalığınızı gösterin. Dojo'da bombaları atlatarak meyveleri dilimleyin ve oyunu kazanın. Ninja ile meyve dilimleyerek zaman geçirebilir, eğlenebilir, rahatlayabilir veya yarışma düzenleyebilirsiniz.

Ninja Meyve Dilimleme Nasıl Oynanır?

Ninja Meyve Dilimleme heyecan verici bir beceri oyunudur. Havada uçarken karpuz, ananas ve daha fazlasının arasında yolunuzu keseceksiniz. Ne yazık ki, karışıma atılan birkaç bomba da var! Meyveye saldırmak için kılıcını kullan ama bombalara dikkat et! Meyveye odaklanırken bunlardan kaçının ve bu zorlu ninja oyununda yüksek puanlar kazanmaya çalışın. Birçoğunu dilimlemeden yere çarpmasına izin verirseniz, her şeye yeniden başlamanız gerekir.

Oyun Kontrolleri

  • SOL TIKLAYIN ve BASILI TIKLAYIN kılıcınızın kontrolünü elinize alın.
  • FAREYİ HAREKET ETTİRİN meyveye saldırmak için.

Bilgisayarınızın faresini (mause) kullanarak veya mobil cihazınız üzerinden parmaklarınız meyveleri dilimlemeye başlayın. Şimdi uçan meyveleri dilimleyin! Sakın bombaları kesmeyin..

Ninja Meyve Dilimleme Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Halfbrick tarafından geliştirilmiştir.