Komik Kahramanlar Acil Durum

Komik Kahramanların Acil Durum nedeniyle hastanede sana ihtiyaçları var! Bu tıbbi simülasyon oyununda yaralı kahramanlara yardım edebilir misin?

Tüm şehirleri kötülüğün güçlerinden korumak, vicdansızlara göre bir şey değil. Bu bazen gerçekten tehlikeli olabilir. Bu iki süper kahramana sorun! Her ikisi de birkaç süper kötüyle boğuşurken oldukça kafayı yemiş durumda.

Her yaştan oyuncu için uygun olan bu doktor oyunu nda süper kahramanların sağlığına kavuşmasına yardımcı olabilir misin? Yaralarını temizlemeniz, üzerlerine merhem sürmeniz, saçlarındaki çubukları çıkarmanız ve hatta birkaç dişini düzeltmeniz gerekecek! Yeni üniformaları seçerken de sizin yardımınıza ihtiyaç duyabilirler. Eskileri son boğuşmada gerçekten paramparça oldu.

Komik Kahramanlar Acil Durum Nasıl Oynanır?

Komik Kahramanlar Acil Durum, iki yaralı kahramanı tedavi eden bir acil serviste doktor olarak çalışacağınız süper kahramanlık bir simülasyon oyunudur. En kısa sürede suç mahalline ve kötü adamlarla savaşmaya geri dönebilmeleri için her birinin yaralarını hızla tedavi edin!

Oyun Kontrolleri

  • Acil serviste çeşitli araçlar ve merhemler seçmek için SOL tıklama yapın.

Benzer Oyunlar

Komik Kahramanlar Acil Durum Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Iclick Games tarafından geliştirilmiştir.