Eğlence Hayvanat Bahçesi Acil Durum

Eğlence Hayvanat Bahçesi Acil Durum oyununda hayvanat bahçesinde bakmanız gereken üç yavru hayvanınız var: bir aslan, bir zebra ve bir fil. Yavru hayvanların daha sağlıklı olmasına ve eğlenmesine yardımcı olabilir misin? Evcil hayvanlarına bakabildiğin gibi onlara da bakabilir misin? Onları önce yıkayabilirsin, sonra onları en güzel giydirebilir ve onlar için en sevimli aksesuarları seçebilirsiniz.

Eğlence Hayvanat Bahçesi Acil Durum Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu hayvan oyununda hayvanat bahçesinde veteriner olarak çalışıyorsunuz. Yavru kaplanın dişleri ağrıyor, bebek zebranın toynakları kirli ve yavru filin burnu akıyor.. Bu yavru hayvanların iyileşmesine yardım edebilir misin?

Kaplanın diş bakımını yapmak için doğru araçları kullanın, zebranın toynaklarındaki kiri çıkarın ve filin burun akıntısını temizleyin. Temiz olmaları için yavru hayvanları önce yıkamalısın. Onları sabun ve şampuanla iyice ovalayın, sabun köpüğünü hortumla durulayın ve hayvanları havluyla kurulayın.

Hayvanlar temizlendikten sonra onları giydirebilir veya onlar için eğlenceli aksesuarlar seçebilirsiniz. Oynarken iyi eğlenceler!

Oyun Kontrolleri

  • Butonlara basmak ve araçları almak için fareyi kullanın,
  • Hayvanları yıkamak ve havluyla çıkarmak için imleci hayvanların üzerinde ileri geri kaydırın.

Benzer Oyunlar

Bu hayvanat bahçesi oyununu beğendiyseniz, diğer sevimli hayvan oyunlarımızı da mutlaka oynamayı deneyin:

Eğlence Hayvanat Bahçesi Acil Durum Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun iclickgames tarafından geliştirilmiştir.