Mafya Savaşları

Mafya Savaşları oyunuda, bu büyük şehir çok para kazanabileceğin bir yer ama sana çok pahalıya mal olacak! Hayatını bile kaybedebilirsin! Mafya Savaşları'nda güçlü bir gangster mi yoksa ölüdürü bir dolandırıcı mı olacaksın?

Bu mafya oyununda maskeli bir grup, bölgenizi istila etmeye kararlı! Tabancalardan motorlu testerelere kadar her şeyle üzerinize gelecekler. El bombalarına dikkat! Pompalı tüfeğinle onlara kimin büyük patron olduğunu göster. Mezara gönderdiğiniz her haydut için daha da havalı silahlar ve seviyeler arasında başka şeyler satın almak için kullanabileceğiniz paralar kazanacaksınız. İyi şanlar. Buna ihtiyacın olacak, dostum!

Özet

Mafya Savaşları, yozlaşmış mafyaya karşı savaşan bir kovboy olarak oynadığınız bir aksiyon oyunudur. Oyun, farklı türde patronlarla ilgi çekici seviyelere sahiptir. Güçlü bir mafyaya karşı savaşmak için güçlü silahların ve müttefiklerin kilidini açın. Mermileri en kötü zamana saklayın.

Mafya Savaşları Oyunu Nasıl Oynanır?

Mafya Savaşları, kule savunma oyunlarında bulacağınız seviyelere benzer seviyelere sahip bir aksiyon oyunudur. Amacınız, av tüfeği gibi silahlarla onlara saldırırken koruyucu bir bariyeri aşmaya kararlı bir grup düşmandan bölgenizi korumaktır.

Oyun Kontrolleri

  • İstediğin silahı çekmek için tıkalyın.
  • FARE'yi KULLANARAK silahını nişan al.
  • Silahı SOL TIKLAMA ile kullanın.

Benzer Oyunlar

Mafya Savaşları Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun BeedoGames tarafından geliştirilmiştir.