Rabbids: Yanardağ Paniği

Rabbids: Yanardağ Paniği'nde soğukkanlılığını koruyabilir misin? Bu çılgın çok oyunculu oyunda lavların içine düşmemek için elinizden geleni yapın.

Rabbid dostlarınız ile az önce görkemli bir tropik adaya geldiniz. Devasa bir yanardağdan daha büyük bir sorun var. Kendinizi erimiş ve köpüren bir lav yığınının üzerinde yüzen ve güvenli olmayan bir dizi platform üzerinde bulacaksınız. Sürekli artan boşluklardan kaçınırken uçan kaykaylar ve zıplayan sarmaşıklar gibi güçlü koruyucuları kullanın. Mümkün olduğu kadar güvende kalın ve diğer panikleyen Rabbid'ler sizi onlarla birlikte devirmeden önce çöken zeminde ilerleyin! Bu aksiyon oyununda bedeninizin yanmasını engelleyerek, liderlik tablosunun zirvesine çıkmayı başarabilir misin? Bonus öğeleri topla ve diğer oyuncuları tuzağa düşürerek sinsi bir oyun sergile ve ilk önce onları düşür! Süper Rabbid'ler sevimli ve harika serisinin bir parçası!

Ayrıca, bölümler arasında farklı kıyafetler ve sıralama bonusları için takas etmek üzere toplayabileceğiniz jetonlar da var. Bunlar, becerilerinizi gerçekten test edecek ve farklı modların kilidini açmanıza yardımcı olacak. Oyun hakkında ne düşündüğünüzü yorumlarda bize bildirin Rabbids adası devasa bir volkanik patlamayla parçalanıyor!

Rabbids: Yanardağ Paniği Nasıl Oynanır?

Bu çılgın oyununda sakin kalıp oyuna devam edebilir misin? Bu çok tehlikeli bir dizi platformun etrafında zıplarken ve ödüllerinizi almaya çalışırken lavdan mümkün olduğunca kaçının. Kalan son Rabbid, çok sayıda jeton ve bir sıralama bonusu kazanacak.

Oyun Kontrolleri

  • Fare: FAREYİ KULLANARAK Rabbid'i koştur.
  • Klavye: OK TUŞLARINA KULLANARAK, Rabbid'inizi yönlendirekek koşturun.

Rabbids: Yanardağ Paniği Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Ubisoft tarafından geliştirilmiştir.