Winx Club: Farklılıkları Bulun

Winx Club: Farklılıkları Bulun'da yeteneklerinizi sergileyin. Bu büyüleyici Winx Club oyununda yolunda gitmeyen her şeyi bulabilecek misin?

Popüler animasyon TV şovuna dayanan bu bulmaca oyununda bir sihir ve merak dünyasına girin. Her yaştan oyuncu için harika. Bloom ve arkadaşları, her seviyede sizin için bir meydan okuma yarattı. Aynı görünebilecek ancak kesinlikle farklı olan iki resimdeki farklılıkları bulun!

Bu farklılıkları bulmak her zaman basit olmayabilir. Bazıları gerçekten küçük ve gözden kaçırması kolay. Her görüntünün her köşesine dikkatlice bakmanız gerekebilir. Aralarında beş veya daha fazla fark olabilir. Sıkışırsanız, tek yapmanız gereken, tamamen etkinleştirildiğinde ampul düğmesine basmaktır. Size gerçekten yararlı bir ipucu verecektir!

Winx Club: Farklılıkları Bulun Nasıl Oynanır?

Winx Club: Farklılıkları Bulun bir gizli nesne oyunudur. Her seviyede birbirinin aynısı olan iki resimde eşleşmeyen her şeyi bulmanız ve tanımlamanız gerekecek. Yine de dikkatli ol! Aslında aynı olan şeylere tıklarsanız puan kaybedersiniz.

Oyun Kontrolleri

  • SOL TIKLAMA ile aynı olmayan şeyleri seçin.

Benzer Oyunlar

Sırada deneyebileceğiniz gerçekten eğlenceli birkaç çevrimiçi oyun daha var.

Winx Club: Farklılıkları Bulun Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Rainbow S.P.A. tarafından geliştirilmiştir.