Kediden Saklan

Kediden Saklan, minik kızın dev kediden saklanmasına yardım etmek için hızlı tepki vermeniz gereken eğlenceli bir koşu oyunudur. Paraları toplayıp yiyeceğe yakalanmadan ulaşabilir misin?

Kediden Saklan Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu anime tarzı kedi oyununun her turunda kız, içi boş ağacın içindeki minik evini dekore etmek için ihtiyacı olan belirli bir eşyayı toplamak istiyor. Boyu sadece baş parmağınız kadardır, bu yüzden mutfağa her girdiğinde kedinin onu görmemesi için çok dikkatli olması gerekir.

Tezgahın üzerinden geçin ve kedi kafasını tezgahın kenarından her kaldırdığında vazoların, kurabiye kavanozlarının, tılsım poşetlerinin ve doku kutularının arkasına saklanın. Kedi, yüzeyi küçük kızlar için taramak için parlak, yansıtıcı lazer gözlerini kullanacak. Kedinin onu görmediğinden emin olun.

Dikkatli olun, çünkü yağ ve bal birikintileri sizi yavaşlatır veya kaymanıza neden olur. Kızın evini döşemek için paraları toplayın ve yıldızları biriktirin. Her turdan sonra, evin ne kadar güzelleştiğini görmek için evini ziyaret edebilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın. Masaüstünde bir nesnenin arkasına gizlendiğinizde durmak ve çömelmek için tıklatın ve basılı tutun.
  • Mobilde, durdurmak ve çömelmek için parmağınızı ekrana dokunun ve basılı tutun.

Benzer Oyunlar

Bu oyunu beğendiyseniz, neden koleksiyonumuzdaki diğer kedi ve koşu maceralarını denemiyorsunuz:

Kediden Saklan Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun PuzzleGame tarafından geliştirilmiştir.