Om Nom Bounce

Om Nom Bounce'da savaşmaya başlamanın zamanı geldi! Bu sevimli ve zorlu Om Nom oyununda seni bekleyen bir sürü canavar var.

Om Nom'un arkadaşları gizemli, manyak ve düpedüz kötü Örümcek Sihirbazı tarafından kaçırıldı! Şimdi onun canavarca köleleri bu sevimli aksiyon oyununda tamamen çılgına dönüyor. Çok güçlü bir silahla onları yok ederken Om Nom ile takım kurun. Bu ne? Bu şeker!

Evet, doğru okudunuz. Bu minyonlar kesinlikle şekere dayanamazlar. Om Nom onlara nane şekeri ve diğer şekerli tatlılarla saldırırken ona katılın. Toplayabileceği pek çok güçlendirici de var. Destansı bir macera olacağından emin olan şey sırasında, isabet noktalarına dikkat edin. Bu kölelerden bazıları ona güçlü mermiler atabilir ve atacak!

Om Nom Bounce Oyunu Nasıl Oynanır?

Om Nom Bounce, Om Nom'un sürekli olarak kendisine doğru ilerleyen düşmanlarıyla şekerle savaştığı, sıra tabanlı bir nişan al ve vur oyunudur. Her parça tahtanın etrafında zıplayabilir ve birkaç kez vurabilir. Amaç, ekranın altındaki Om Nom'a ulaşmadan önce her seviyede Om Nom'un tüm düşmanlarını yenmektir.

Oyun Kontrolleri

  • Nişan almak için fareyi kullan.
  • Sol tıklama ile şeker fırlat.

Benzer Oyunlar

İşte bir sonraki denemeniz için tamamen harika birkaç çevrimiçi oyun daha.

Om Nom Bounce Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Zeptolab UK Limited tarafından geliştirilmiştir.