Savaşçı Kahramanlar

Savaşçı Kahramanlar, kahramanlardan oluşan bir ekiple bir maceraya çıktığınız eğlenceli bir macera oyunudur. Yeni takım arkadaşları ve nitelikler toplayın ve her seferinde daha iyi istatistiklerle başlamak için baskınlarınızı sıfırlayın.

Savaşçı Kahramanlar Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu rol yapma oyununda (RPG) kahramanınıza Karanlık Lord'un goblinlerine ve diğer kölelerine karşı bir görevde liderlik edebilirsiniz. Kahraman kartları kazanarak yol boyunca yeni müttefiklerle tanışın ve toplayın. Oyun kısa bir eğitimle başlar. Yeni oyun öğeleri tanıtıldığında bilgi içeren açılır pencereler görünecektir.

Savaşçı Kahramanlar'da takımınızı nasıl daha güçlü hale getirebilirsiniz?

Takımınızdaki tüm kahramanların istatistiklerini yükseltebilirsiniz. Ayrıca otomatik olarak para toplamanıza (bekleme modu) veya PvP savaşlarına girmenize izin veren kaleler, arenalar ve diğer binaları da inşa edebilirsiniz. Ancak yükseltme, ekibinizi daha güçlü hale getirmenin tek yolu değildir...

Savaşçı Kahramanlar'da görevinizi yeniden başlatmak mı gerekiyor?

Zaman zaman, karşılaştığınız düşmanlar çok güçlü olduğu için ilerlemenizin yavaşladığı oyunun bölümleriyle karşılaşacaksınız. Baskınınızı sıfırlamayı ve daha iyi istatistiklerle yeniden başlamayı ve kraldan ekstra ödüller kazanmayı seçebilirsiniz.

Baskınınızı yeniden başlattığınızda, altın paralarla satın alınan normal kahraman yükseltmeleri ve kahramanınızın seviyesi de sıfırlanır. Bununla birlikte, mor taşlar ve inşa ettiğiniz binalar ile güçlendirilen eser istatistikleri, size çok daha iyi bir başlangıç sağlayacak şekilde kalacaktır.

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın
  • Kahramanları savaş alanına yerleştirmek için sol tıklayın ve sürükleyin
  • Savaşmaya başlamak için kırmızı savaş düğmesine dokunun

Benzer Oyunlar

Bu macera oyununu beğendiyseniz, benzer oyun mekaniklerine sahip kataloğumuzdaki aşağıdaki oyunlardan bazılarını mutlaka deneyin:

Savaşçı Kahramanlar Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Persona-Games tarafından geliştirilmiştir.