TikTok Gece Modası

TikTok Gece Modası, kızın sosyal medya takipçileri için beş keskin görünüm oluşturmasına yardım edebileceğiniz bir giydirme oyunudur. Maksimum beğeni sayısını alabilir misin?

TikTok Gece Modası Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu moda oyununun her seviyesinde, kızın sosyal medya takipçilerine hava atmak istediği bir dizi özel aksesuar ve giyim eşyası vardır. Hangi makyajın en çok beğeni alacağını da gösterecek. Her turun başında size gösterdiği öğeleri hatırlayıp bunları giyim ve makyaj menüsünde bulabiliyor musunuz?

Maskara, ruj, göz farı ve diğer makyajı görüntülemek için farklı sekmelere dokunun. Ayrıca aralarından seçim yapabileceğiniz çok büyük bir peruk koleksiyonu var. İhtiyacınız olan ürünleri bulmak için üstler, elbiseler, şortlar, etekler, ayakkabılar ve aksesuarlardan oluşan koleksiyonu arayın.

Bazı öğelerin kilidini açmak için para gerekir, bu nedenle denemek istediğiniz diğer öğeleri satın almadan önce modelinizin ihtiyaç duyduğu öğeleri aldığınızdan emin olun. Her turun sonunda, sosyal medyada bir fotoğraf yayınlayacak. Beğeni miktarı, bir sonraki tur için alışveriş bütçenize ne kadar para ekleneceğini belirler.

Oyun Kontrolleri

  • Makyaj, giysi ve aksesuarları seçmek için Fare'yi kullanın.

Benzer Oyunlar

Bu oyunu beğendiyseniz, koleksiyonumuzdaki bu eğlenceli oyunları kaçırmayın:

TikTok Gece Modası Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun iclickgames tarafından geliştirilmiştir.