TikTok Yaz Modası

Bir moda etkileyicisinin TikTok Yaz Modası'nda bazı görünümler oluşturmasına yardımcı olun. Çevrimiçi modelin bu makyaj oyununda moda makarasını güncellemesi gerekiyor, ancak ilhamı tükendi. Dağınık odasındaki kayıp eşyaları bulmasına ve şirin bir kıyafet hazırlamasına yardım edebilir misin?

TikTok Yaz Modası Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu moda oyununda kızın kalbi tam olarak içinde değil. Ve bu hiç de şaşırtıcı değil çünkü odanın her tarafına dağılmış durumda. Bir kıyafeti bir araya getirmesine yardım etmeye başlamadan önce, moda tutkusunu yeniden canlandıracak tüm kalp simgelerini bulmanız gerekecek.

Arkadaşının fotoğraflarının parçalarını da toplayın. Ayrıca dağınık odanın etrafına gizlenirler. Bu eşyaları bulduktan sonra makyaj ve giyime geçebilirsiniz.

Artık ilhamını geri aldığına göre, takipçilerinin seveceğini bildiği bir yaz kıyafeti oluşturmak için ihtiyaç duyduğu öğeleri toplamasına yardım edebilirsiniz. Size verdiği ipuçlarına dikkatlice bakın. Onları ezberleyin ve bu öğelerin etrafına bir göz atmaya çalışın.

Tam olarak ne kadar çok ürün alırsanız, modeliniz sosyal medyada o kadar çok beğeni alacak ve alışveriş bütçeniz o kadar yüksek olacaktır. Her öğenin maliyeti vardır, bu nedenle önce ihtiyacınız olanların kilidini açmaya özen gösterin.

Oyun Kontrolleri

  • Sol tıklama veya dokunma ile odaya dağılmış eşyaları toplayın.
  • Makyaj ve kıyafet menüleri arasında gezinmek için fareyi kullanın veya butonlara dokunun.
  • Beğendiğiniz öğelerin kilidini açmak ve denemek için TAP.

Benzer Oyunlar

TikTok Yaz Modası Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun iclickgames tarafından geliştirilmiştir.