Vex 7

Vex 7, ölümcül tuzaklarla dolu birçok zorlu seviyeye sahip bir platform oyunudur. Şimdi her zamankinden daha akıcı grafiklerle Vex dünyasına geri dönün! Kontrol noktalarına gidebilir ve ölmeden çıkış kapısına ulaşabilir misiniz?

Vex 7 Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu aksiyon dolu çöp adam oyununda seviye haritası bile bir platform labirentidir! Yeni alanların kilidini açmak için farklı aşamaları (Elçilerin İşleri olarak adlandırılır) bulun ve tamamlayın. Act giriş küpünün üstüne atlayın ve seviyeye girmek için S veya AŞAĞI tuşuna basın.

Seviyeleri tamamlamak için yeşil portala gitmelisin. Yoldaki sivri uçların ve boşlukların üzerinden atlayın, düşen bloklardan yapılmış köhne köprülerden geçin ve uçurumu geçmek için yelken kanatları ve zip halatları kullanın. Çıkışa ulaşmak için koşmanız, sıçramanız, kaymanız, kaymanız, yüzmeniz ve savaşmanız gerekecek.

67'ye kadar farklı görünümün kilidini açın, çeşitli ödüller kazanın ve oyun sırasında başarıları tamamladığınız için 19'a kadar kupa toplayın. Ayrıca zorlu Günlük Görevleri deneyebilir veya Terör Kulesi'nin birçok katını keşfedebilir ve en üst katmandan ne kadar uzağa tırmanabileceğinizi görebilirsiniz.

Vex 7 İpuçları: Kontrol Noktaları ile İlerlemenizi Nasıl Kaydedebilirsiniz?

Kontrol noktalarını etkinleştirerek tehlikeli seviyelerde ilerlemenizi kaydedin. Kırmızı bayraklara ulaşın ve yeşile çevirin. Ölürseniz, çöp adamınız etkinleştirdiğiniz son bayrakta yeniden doğar.

Vex 7 İpuçları: Zor Mod Nasıl Açılır?

Her Perdede tamamlamanız gereken üç özel göreviniz olacak. Her görev bir yıldız değerindedir. Üç yıldızı da toplamayı başarırsanız, aynı Yasanın ekstra zor bir versiyonunun kilidini açabilirsiniz. Zor Mod seviyesi giriş noktası, seviye haritasında yakınlarda bir yerde gizlidir. Etrafınıza bir bakın ve bulabilecek misiniz bir bakın.

Oyun Kontrolleri

Oyun ilerledikçe seviye kontrolleri açıklayacak, bunlar temel bilgiler:

  • WASD veya OK tuşları = koş ve zıpla
  • S veya aşağı OK = bir seviye girin
  • Çalıştırırken S veya aşağı butonuna basılı tutun = SLAYT
  • Boşluk = blokları kır ve düşmanlara saldır
  • Fare = menü butonları seç

Benzer Oyunlar

Henüz Vex aksiyon serisinin önceki bölümlerini oynadın mı? Serinin nasıl geliştiğine bakın! Burada daha fazla Vex oyunu bulabilirsiniz:

Vex 7 Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Agame tarafından geliştirilmiştir.