Sevimli Cerrah Doktoru

Sevimli Cerrah Doktoru, ahh olamaz! Sevimli küçük bir kız bir ağaca çarptı. Yaralı kızın bir an önce tedavi edilmesi gerekiyor. Doktor olmaya hazır mısın?

Sevimli Cerrah Doktoru, eğlenceli ve renkli görünümü ve kolay kontrolleri ile kızlar için bir doktor oyunu deneyimi sunuyor.

Sevimli Cerrah Doktoru Oyunu Nasıl Oynanır?

Sevimli kız çok kötü düştü. Vücudunun her yerinde yaralar ve kırıklar oluştu. Onu şifalı ellerinizle bir doktor olarak tedavi etmeye başlayın. Düştüğü için tüm vücudu kirlenen küçük kızı temizlemekle başlayın. Mikroplar zaten yaraların içinde gizlidir. Onları yok et. Bir röntgen çekerek kırıkların yerini belirleyin. Yaralara ilaç sürün ve kızı ameliyata alın. Kızın tedavisinde adım adım ilerleyin. Sona geldiğinizde şifacı kız mutlu ve gözlerinizin önünde. Teşekkür dolu bir bakış göreceksiniz. Bunu yapalım!

Küçük kızın doktor tedavisi olan Sevimli Cerrah Doktoru oyunu özellikle kızlar için daha eğlenceli. Hadi deneyelim.

Sevimli Cerrah Doktoru Oyunu Çocuklar İçin Uygun Mu?

Kız oyunlarını seven her yaştan oyuncu Sevimli Cerrah Doktoru oynayabilir. Bu oyun çocuklar için uygundur ve engellenmez.

Oyun Kontrolleri

  • Oyunu oynamak için Fare'yi kullanın.

Okulda oynanan Sevimli Cerrah Doktoru oyunu engelsiz mi?

Evde tek başınıza, okulda veya sokakta arkadaşlarınızla oynayabilirsiniz. Okuldaysanız, öğretmeninizden izin almayı unutmayın. Evdeyseniz, eğitiminizi tamamladıktan sonra oynarsanız çok daha fazla keyif alacaksınız. Sokaktaysanız rahatlayabileceğiniz güvenli bir yere gidin ve arkadaşlarınızı bu eşsiz yarışa davet edin.

Sevimli Cerrah Doktoru Oyunu Size Ne Kazandırır?

Refleksleri güçlendirir, el-göz koordinasyonunu ve konsantrasyonu artırır. Gerektiğinde hızlı hareketlerle doğru zamanda doğru hareketleri yapabilme yeteneğinizi güçlendirir.

Bilgisayarımda çevrimiçi ve ücretsiz oynayabilir miyim?

Tabii ki! Oyunu indirmenize gerek kalmadan oynayabilirsiniz. Oyunu klavyenizi ve farenizi kullanarak oynayın. Tam ekran modunda oynamak bile çok daha keyifli.

Doktor doktor! Küçük kız seni bekliyor. Hadi, ona sevgi dolu şifalı ellerini uzat. Şimdi!

Benzer Oyunlar

Sevimli Cerrah Doktoru Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun iclickgames tarafından geliştirilmiştir.