Yumurta Savaşçılar

Yumurta Savaşçılar'ı atış yapıyor! Birinci şahıs nişancı oyunlarını seviyor musunuz? Eğlence dolu bir oyun deneyimi mi istiyorsunuz? Yeni çok oyunculu FPS oyununun keyfini çıkarın. Yumurtalar neden bu kadar sinirli? Silahlarını kuşanın ve meydanda yumurta savaşlarını başlatan yumurtaların renkli ve eğlenceli macerasına ortak olun!

Yumurta Savaşçılar Oyunu Nasıl Oynanır?

Takım PvP ve Battle Royale modları seçiminiz için mevcuttur. Göreviniz savaşa liderlik etmek, en iyi nişancı olmak ve hayatta kalan son kişi olmaktır. Yumurta Savaşçılar'ı oyunu, 3D boyut tabanı ve basit kontrolü ile eğlenceli bir atış oyunu deneyimi sunuyor.

Yumurtalar çıldırmış olmalı. Savaşı hangisi başlattı? Silahlara yumurta kabukları doldururlar ve meydanda çılgınca bir mücadele verirler. Renkli ve eğlenceli görünümünün yanı sıra heyecan ve macera da bu oyunda var. Gizli yumurtaları bulun ve yaklaşın. Hedefi bulduğunuz anda atış yapın! Veya tek başına tüm yumurtalara karşı savaşın. İsterseniz takımlara katılın ve rakip takımın tüm oyuncularını yok edin. 7 silahtan birini seçerek oyuna başlayın. Unutmayın merminiz yani yumurtanız bitebilir. Etrafta dolaşın ve kutudaki yumurtaları toplayın. Ayrıca etrafa dağılmış olan bombaları da toplamanız gerekiyor. Gerektiğinde bunları da kullanacaksınız. Dünyanın her yerinden oyuncularla savaşın! Bu oyun kaçmaz.

Silahlarınızı yüklediyseniz, savaşmaya hazırsınız. Atış oyunlarının en renkli ve eğlenceli oyunlarından biri olan çılgın yumurta savaşına katılın. Bu oyunda eğlence asla bitmez! Eğlenmek için bir oyun arıyorsanız, işte bu. Hadi!

Oyun Kontrolleri

  • Hareket etmek için WASD tuşlarını kullanın.
  • Yeniden yüklemek için R tuşuna basın.
  • Atış yapmak için farenizin SOL tuşunu kullanın.

Benzer Oyunlar

Yumurta Savaşçılar Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun 2Play tarafından geliştirilmiştir.