Gizli Eşyalar: Zorlu Arayış

Gizli Eşyalar: Zorlu Arayış, bir araştırmacı olarak becerilerinizi test edebileceğiniz eğlenceli bir dedektiflik oyunudur. Görünürde gizlenmiş nesneler için devasa bir sahne koleksiyonu arayın.

Gizli Eşyalar: Zorlu Arayış Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu gizli nesneler oyununun her seviyesinde, beş öğe ve bir sahne içeren bir panel göreceksiniz. Sahne genellikle darmadağın ve dağınıktır. Karmaşanın arasında bir yerlerde bulmanız gereken beş şey var. Süre dolmadan onları tespit edip üzerlerine dokunabilir misin?

Karakol ve gizemli malikanelerden sıradan görünümlü evlere ve tatil sahnelerine kadar her türlü ortamı keşfedebilirsiniz. Etrafınıza bakın ve algılamaya çalıştığınız nesnelerin şekilleri ve renkleri için gözlerinizi dört açın.

Gerçekten bulamadığınız bir nesne varsa, bu gizli nesneler yapbozunu tamamlamanıza yardımcı olacak 3 adede kadar ipucunuz var.

Oyun Kontrolleri

  • Toplamak için bir nesneye dokunun. Nesne daha sonra sahneden kaldırılacaktır.

Benzer Oyunlar

Bu ücretsiz gizli nesne oyunu, bağlantılı bir hikaye dizisi olmadan bir dizi sahne sunar. Hikayeli bir gizli nesne gizemini tercih ediyorsan, koleksiyonumuzdaki bu dedektif oyunlarından birini dene:

Gizli Eşyalar: Zorlu Arayış Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Casual Azur Games tarafından geliştirilmiştir.