Savaşçı Kahramanlar: Kılıç ve Büyü

Savaşçı Kahramanlar: Kılıç ve Büyü, tek oyunculu ve çok oyunculu unsurlara sahip bir strateji oyunudur. Kahramanlarınızı seçin ve Karanlık Lord'un kötü ordusuyla savaşmak için bir takım oluşturun. Ekstra madeni paraların, değerli taşların ve diğer hazinelerin kilidini açmak için haftalık yan görevlere ve sezonluk özel görevlere atılın.

Savaşçı Kahramanlar: Kılıç ve Büyü Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu fantastik oyunda, Kral'ın yardımınıza ihtiyacı var. Karanlık Lord'un ordusu krallığa yaklaşıyor, kaleyi çevreleyen orman haydutlarla kaynıyor ve diyarda bir grup kahraman eksik.

Baskınlara çıkarak, kralın düşmanlarıyla savaşarak ve karakter kartları toplayarak kendi takımınızı kurun. Yükseltebileceğiniz ve yeni eserlerin kilidini açarak güçlendirebileceğiniz yeni karakterlerin kilidini açmak için kartlarınızı birleştirin. Efsanevi savaşçılardan oluşan bir ekip oluşturmak için ortak kahramanlar, nadir karakterler ve destansı savaşçılar toplayabilirsiniz.

Pazar yerleri, tavernalar ve madenler inşa ederek boşta kalan ödülleri ve kaynakları toplayın ve diğer oyuncuların takımlarıyla savaşmak ve ek hazineler kazanmak için arenaya girin.

Kilidi açılacak çok sayıda oyun öğesi var ve arada bir, ana baskının yanında ek yan görevler ve zindan keşif görevleri belirecek. Ana baskının her bölümü 10 seviyeden oluşuyor ve siz oynadıkça yeni düşmanlar tanıtılacak ve onların özel becerilerini savuşturmak için yeni taktikler gerekecek.

Raid Heroes: Sword and Magic'teki Görevinizi Neden Sıfırlamalısınız?

Yeni Baskın düğmesine (Baskın sekmesinin sağ üst köşesinde) dokunarak her baskını sıfırlayabilir ve birinci seviyeye dönebilirsiniz. Bunu neden yapmak isteyesin? Bir kere, Kral bunu yaptığın için takım yıldızlarını ödüllendirerek seni ödüllendirecek. Ne kadar uzağa sahip olursanız, Kral size o kadar çok yıldız verir.

Normal güçlendirmelerinizin (jetonla satın alınanlar) raidinizi sıfırladığınızda orijinal ayarlarına döneceğini unutmayın. Biriktirdiğiniz paraları da kullanacaksınız. Ancak, güçlendirdiğiniz herhangi bir eser güçlenmeye devam edecek, yani her yeni baskına başladığınızda ekibiniz daha güçlü başlayacak.

Oyun Kontrolleri

  • Oynamak için fareyi kullanın
  • Raid'i seçin ve yeni bir svaş başlatmak için ilk düşmana dokunun
  • Kahramanlarınızı sahada konumlandırmak için tıklayın ve onları yeni bir yuvaya sürükleyin
  • Kahramanlarınızı yükseltmek için kahramanlar sekmesine tıklayın ve yükseltmek istediğiniz kahramanı seçin
  • Profillerinin tamamını görüntülemek için kaydırın

Benzer Oyunlar

Bu oyunu beğendiyseniz, neden aynı yapımcının ürettiği Savaşçı Kahramanlar'ı veya koleksiyonumuzdan aşağıdaki benzer oyunlardan birini denemiyorsunuz:

Savaşçı Kahramanlar: Kılıç ve Büyü Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Persona-Games tarafından geliştirilmiştir.