Stickman Tahtalı Koşu

Stickman Tahtalı Koşu, diğer oyunculara karşı rekabet edebileceğiniz bir koşu oyunudur. Köprüler inşa etmek için tahtalar toplayın ve bitişe daha hızlı ulaşmak için kısayollar oluşturun.

Stickman Tahtalı Koşu Oyunu Nasıl Oynanır?

Bu aksiyon oyununda kayan yolda koşun ve toplayabildiğiniz kadar çok tahta toplayın. Üzerinden geçerek tahtaları alabilirsiniz. Çöp adamınız tahtaları kollarında toplayacak ve pistin kenarından koştuğunuzda (veya itildiğinizde) bunları bir köprü oluşturmak için kullanacaktır.

Kırmızı sütunlarda görüntülenen öğeleri toplamak için köprüler oluşturun. Ödüllerin kilidini açmak için anahtarlar ve çöp adamınızın görünümünü değiştirmek için komik şapkalar ve giysiler toplayabilirsiniz. (Ayrıca istemediğiniz eşyaları da atabilirsiniz, bu yüzden topladığınız eşyayı saklamak istiyorsanız, turun sonunda "Tut" düğmesine dokunduğunuzdan emin olun.)

Yarışın bir sonraki turuna geçmek için önce bitişe ulaşın. Son iki yarışmacı elenecek. Ne kadar ileri giderseniz, parkur boyunca o kadar fazla engel belirecektir. Sallanan gülleler ve dönen kirişler sizi raydan çıkarabilir, bu nedenle düşmeden önce geri dönmek için bol miktarda tahtaya sahip olduğunuzdan emin olun.

Oyun Kontrolleri

Tuş takımı

  • Çalıştırmak için WASD tuşlarını kullanın.

Fare

  • Koşmak ve yön değiştirmek için sol fare düğmesine basın ve fareyi sola veya sağa hareket ettirin.

Dokunmatik ekran

  • Parmağınızı ekranda tutun ve koşmak ve yön değiştirmek için sola veya sağa kaydırın.

Benzer Oyunlar

Bu 3D koşu oyununu beğendiyseniz, koleksiyonumuzdaki şu oyunların da keyfini çıkarabilirsiniz:

Stickman Tahtalı Koşu Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Stickman vs Monster School Team tarafından geliştirilmiştir.