Prenses Külkedisi Giydir

Kızlar için prenses giydirme oyunu ile Külkedisi için çeşitli giysiler seçin. Harika makyaj zamanı! Peri masalı prensesi için en şık kıyafeti tasarlayın! Kızlara yönelik bu çocuk oyunlarında Prenses Külkedisi, Beyaz Atlı Prens ile tanışacağı baloya gidiyor.

Bu önemli olaydan önce prensesler, periler ve gelinler için bir güzellik salonunda moda makyajına ihtiyacı var ve işte burada kız oyunlarında moda tutkunu yeteneğiniz giyinmek ve saç stilleri ve aksesuarları seçmek için yardımcı oluyor!

Bir moda tasarımcısı olmanın başka harika bir yolu, prenses oyunları ve kız giydirme oyunları oynamaktan prenses bebek, periler ve harika kıyafetler, makyajlar ve modaya uygun kıyafetler bekleyen muhteşem modellerden başka ne olabilir?

Çeşitli süslü kıyafetleri seçin: Küçük kız oyununda Külkedisi için elbiseler, üstler ve etekler, eldivenler, el çantaları, taçlar ve ayakkabılar! Beyaz Atlı Prens ona aşık olacak ve evlenmek isteyecektir. Ve sonra tüm krallıklardan tüm yakışıklı prenslerin davet edileceği bir kraliyet düğünü olacak.

Güzel Külkedisi kesinlikle gelinliğindeki tüm prenseslerin en iyisi olacak çünkü sen harika bir moda tasarımcısısın, giydirme oyunlarıyla yeteneğini geliştir!

Oyun Kontrolleri

  • Kıyafet değiştirmek için farenin sol tuşunu kullanın.

Benzer Oyunlar

Prenses Külkedisi Giydir Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Arpa Plus tarafından geliştirilmiştir.