Pişir ve Eşle: Sara'nın Macerası

Pişir ve Eşle: Sara'nın Macerası ile dünyaca ünlü şef geri dönüyor! Bu sevimli ve havalı eşleştirme oyununda mutfakta ona katılın.

Sara, bu 3'lü eşleştirme bulmaca oyununda gerçekten çok meşgul . Birkaç ziyafet hazırlıyor ve onlar için tüm malzemeler karışık! Popüler Sara'nın Aşçılık Sınıf serisinin son bölümünde tariflerinin her birini tamamlamak için ihtiyaç duyacağı tüm etleri, sebzeleri ve diğer malzemeleri toplayabilir misin? Her seviyede sizi bekleyen panoların etrafına dağılmış durumdalar.

Neyse ki, yol boyunca kullanabileceğiniz pek çok güçlendirici var. Sıkışırsanız bir karıştırıcıyı kırın. Bunlar, panoların etrafındaki birkaç noktayı temizleyecek ve her eğlenceli ve zorlu seviyede hedefi tamamlamanıza yardımcı olacaktır.

Pişir ve Eşle: Sara'nın Macerası Oyunu Nasıl Oynanır?

Sara bu yemek pişirme oyununda gerçekten programın gerisinde kalıyor. Her seviyede aradığı tüm malzemeleri hızla toplamasına yardım edin. Örneğin, 10 bifteğe veya 12 soğana ihtiyacı olabilir. Onları tahtadan çıkarmak için karıştırıp üçlü veya daha fazla grup halinde eşleştirerek toplayabilirsiniz.

Oyun Kontrolleri

  • Fareyi kullanarak eşleştirip her tahtadan malzeme topla.

Benzer Oyunlar

Sıradaki diğer harika çevrimiçi bulmaca ve mutfak oyunlarına göz atın!

Pişir ve Eşle: Sara'nın Macerası Oyunu Kim Tarafından Geliştirdi?

Bu oyun Azerion Casual Games tarafından geliştirilmiştir.